Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Kiekko-Ahma U12 syysturnaus 4.9.2021

4.9.2021 Valkeakoski | Suomi

Turnaussäännöt

Kiekko-Ahma U12 - 10 AA-tason syysturnaus 4.9.2021 säännöt

Turnaus pelataan SJL:n Hämeen alueen U12-juniorisäännöillä seuraavin poikkeuksin:

1. Turnaukseen osallistuvat joukkueet jaetaan kahteen (2) neljän (4) joukkueen alkulohkoon, alkulohkon tulosten perusteella välisarjaotteluihin ja lopulta sijoitusotteluihin. Ottelukaavio ja lohkojako löytyvät osoitteesta: lisätään www.gameresultsonline.com linkki myöhemmin.

2. Voitetusta alkusarjaottelusta saa kaksi (2) pistettä ja tasapelistä yhden (1) pisteen. Mikäli joukkueet ovat alkusarjan jälkeen tasapisteissä, joukkueiden sijoitukset ratkeavat seuraavasti:

1. keskinäisten otteluiden pisteet

2. keskinäisten otteluiden maaliero

3. keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

4. lohkon otteluiden maaliero

5. lohkon otteluiden tehdyt maalit

6. rangaistukset

7. arpa

Turnauksessa välisarja- tai sijoitusottelun ollessa varsinaisen otteluajan jälkeen tasatilanteessa, ratkaistaan ottelu voittomaalikilpailulla. Valmentajat nimeävät välittömästi ottelun päätyttyä kolme laukojaa ja mikäli näiden jälkeen tilanne on edelleen tasan, jatketaan yksi laukoja kerrallaan äkkikuolemaperiaatteella niin kauan, että voittaja on selvillä. Samaa laukojaa voi käyttää uudelleen vasta, kun joukkueen kaikki kenttäpelaajat ovat laukoneet. Voittomaalikilpailun aloittaa vierasjoukkue. Tuomari valitsee pelipäädyn.

3. Turnauksessa otteluaika on 25 minuuttia juoksevaa aikaa.

4. Aikalisän käyttö ei ole sallittu.

5. Pelaajamäärää ei ole rajoitettu, mutta se on ilmoitettava viimeistään yksi (1) viikko ennen turnauksen alkua turnausjärjestäjälle. Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Pelaajaluetteloon merkittyjä pelaajia on ottelukohtaisesti peluutettava tasapuolisesti.

6. Turnaukseen voivat osallistua ilmoittautuneisiin joukkueisiin rekisteröidyt 2010 syntyneet pelaajat. Kaikille yli-ikäisille on pyydettävä turnausjärjestäjän lupa etukäteen.

7. Tulospalvelu löytyy osoitteesta: lisätään www.gameresultsonline.com linkki myöhemmin.

8. Kotijoukkue pelaa tummalla pelipaidalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla. Joukkueet voivat ottelukohtaisesti sopia keskenään poikkeavasta järjestelystä.

9. Joukkueen on oltava otteluvalmiina viisi (5) minuuttia ennen otteluaikaa. Myöhästynyt joukkue tuomitaan häviämään ottelu 5 - 0. Maalinteon jälkeinen tuulettaminen kentällä on sallittua kentällä oleville pelaajille. Vaihtopelaajien osallistuessa tuulettamiseen kentällä, seuraa joukkuerangaistus pelin viivyttämisestä.

10. Tuomareina toimivat erotuomarikortin omaavat erotuomarikerhon viralliset tuomarit sekä juniorituomarit.

11. Turnausjärjestäjä ei vastaa pelaajille tai toimihenkilöille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti. Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla ensiaputaitoisia henkilöitä. Turnausjärjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.

12. Vastalauseen voi tehdä vain joukkueenjohtaja. Vastalause on esitettävä suullisesti ottelutuomarille ja vastustajalle välittömästi ottelun päätyttyä sekä kirjallisesti turnaustoimistoon kymmenen (10) minuutin sisällä ottelun päättymisestä. Vastalause maksaa 300 euroa. Se palautetaan mikäli vastalause hyväksytään. Jury käsittelee vastalauseen. Jury koostuu turnauspäälliköstä ja kahdesta turnausjärjestäjän nimeämästä muusta henkilöstä. Jury ei perustele päätöstään, eikä siitä voi valittaa.

13. Toimihenkilön saama pelirangaistus ja / tai ottelurangaistus käytöksestä johtaa automaattisesti sulkemiseen turnauksesta. Pelaajan saama pelirangaistus johtaa automaattisesti yhden ottelun pelikieltoon turnauksessa ja ottelurangaistus pelaajan sulkemiseen turnauksesta. Isot rangaistukset (PRK / OR) johtavat aina kurinpitokäsittelyihin Jääkiekkoliiton kurinpitäjän toimesta.

14. Turnauksen kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta palkitaan pokaalein ja kaikki saavat osallistumismitalit. Jokaisesta joukkueesta palkitaan "turnaus-tsemppari", jonka valitsee oman joukkueen johtoryhmä ennen joukkueen viimeistä ottelua.

15. Turnausjärjestäjällä on oikeus muuttaa aikataulua, ottelujärjestelmää sekä otteluohjelmaa erityisen painavista syistä. Muutoksista ilmoitetaan osallistuville joukkueille viipymättä.

16. Kiekko-Ahman U12 pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet reilun pelin sääntöihin, joihin kuuluu kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä kannattajilta. Toistuvasta pelaajien, kannattajien tai valmentajien esim. tuomareihin kohdistamasta huutelemisesta, solvaamisesta tai vastaavasta turnauksen Jury voi tuomita ao. joukkueen häviämään 5 - 0 ko. pelin.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com