Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Imatran kylpylä- turnaus U13

23.4. - 24.4.2022 Imatra | Suomi

Säännöt

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton junioreiden kilpailusääntöjä seuraavin tarkennuksin/poikkeuksin:


Joukkueet ja peliasut

Turnaukseen osallistuu 12 joukkuetta, jotka on jaettu kahteen kuuden joukkueen sarjaan (AAA ja AA).

 Kilpailusäännöistä poiketen:
-ali-ikäisten pelaajien peluuttamista ei ole turnauksessa rajoitettu
-Yli-ikäisten pelaajien suhteen noudatetaan Jääkiekkoliiton sääntöjä
-Kenttäpelaaja voi pelata vain yhdessä turnaukseen osallistuvassa joukkueessa
-Maalivahteja voi peluuttaa oman seuran kaikissa turnaukseen osallistuvissa joukkueissa. Maalivahdin pelaaminen sijoitusottelussa edellyttää että maalivahti on pelannut ko. joukkueessa vähintään yhden ottelun alkulohkossa.
Peluutusta koskevista säännöistä voidaan poiketa vain turnausjärjestäjän erikseen myöntämällä luvalla.

Jokainen joukkue on velvollinen ilmoittamaan joukkueen kokoonpanot gameresults-järjestelmään 22.4.2022 mennessä. Mahdolliset muutokset kokoonpanoihin on tehtävä turnaustoimistossa viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Kaikki kokoonpanoihin liittyvät mahdolliset korjaukset ja muutokset tehdään turnaustoimistossa.

Joukkueilla tulee olla kaksi erillistä peliasua, tummempi koti- ja vaaleampi vieraspelipaita. Turnausohjelmassa kotijoukkueeksi merkitty joukkue käyttää tummempaa pelipaitaa ja vierasjoukkueeksi merkitty vaaleampaa pelipaitaa. Pelaavat joukkueet voivat yhteisestä sopimuksesta poiketa tästä käytännöstä.


Jokaisen sarjan parhaalle joukkueelle jaetaan pokaali ja kolmelle parhaalle mitalit. Enintään 20 mitalia / joukkue.


Peliaika

Otteluaika on 2*15 minuuttia. Erätauon kesto on kaksi minuuttia. Ottelun kesto on enintään 45 minuuttia alkaen ohjelmaan merkitystä ottelun alkamisajankohdasta. Mikäli turnauksen aikataulu jostain syystä viivästyy, voidaan kokonaispeliaikaa lyhentää, kuitenkin alimmillaan 40 minuuttiin. Turnauksen virallinen aika on hallin seinällä (huoltomiesten ikkunan alla) olevan kellon osoittama aika. Joukkueen tulee olla valmiina ennen ottelun alkua. Aikalisä ei ole sallittu. Tuulettaminen kentällä on sallittua vain maalin tehneelle kentälliselle.


Turnaustapa

Kaikki joukkueet pelaavat turnauksessa kuusi ottelua. Alkusarjojen jälkeen pelataan sijoituspelit ottelukaavion mukaan. Voitetusta ottelusta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Yksityiskohtainen ottelukaavio on nähtävissä tulospalvelujärjestelmässä.

Alkusarjassa joukkueiden sijoitus määritetään seuraavasti:

1) Pisteet
2) Keskinäisten otteluiden pisteet
3) Lohkon otteluiden maaliero
4) Lohkon otteluiden tehdyt maalit
5) Rangaistukset
6) Arpa

Mikäli sunnuntaina oteltavat pronssi-, loppu-, ja sijoitusottelut päättyvät tasan, ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailulla seuraavasti:

   Voittomaalikilpailu aloitetaan kolmella eri pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen valmentaja ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi peliajan päätyttyä.

   Mikäli kolmen ensimmäisen laukojaparin jälkeen tilanne on edelleen tasan, nimetään joukkueista yksi uusi pelaajapari suorittamaan laukausta. Pelaaja ei saa suorittaa toista rangaistuslaukausta ennen kuin jokainen joukkueen kenttäpelaaja on suorittanut yhden rangaistuslaukauksen.

   Voittomaalikilpailun aloittaa ohjelmaan merkitty vierasjoukkue ottelun tuomarin nimeämään pelipäätyyn.

   Ainoastaan ratkaiseva maali kirjataan ottelun lopputulokseen. Ratkaiseva maali kirjataan pelaajalle, joka suoritti laukauksen.

Vastalauseet

Turnauksessa ei käytetä videotarkastuksia eikä tuomareiden jäällä antamia tuomioita muuteta ottelun päätyttyä.

Muutokset otteluohjelmaan

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikatauluja ja otteluohjelmaa sekä tulkita näitä sääntöjä, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

Vastuut

Turnauksen järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että kaikilla pelaajilla on voimassa oleva lisenssi ja vakuutukset. Jokaisella pelaajalla, valmentajalla ja muulla joukkueen toimintaan aktiivisesti osallistuvalla tulee olla voimassa oleva lisenssi/vakuutus.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com