Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Karhu-Kissat -10 pääsiäisturnaus

15.4.2022 Helsinki | Suomi

Turnausinfo

Turnauksen järjestäjä

Karhu-Kissat U12 (-10)

 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 750€/peliryhmä. Varausmaksu 150€/peliryhmä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loput noin kuukausi ennen turnausta. Turnauksen peruuntuessa kaikki maksetut osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.

 

Turnausmuoto

Alkusarjassa viisi peliryhmää. Pelataan yksinkertainen sarja (4 ottelua/peliryhmä). Alkusarjan järjestyksen määrää pisteet, voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1. Tasapisteissä paremmuus määrätään turnaussääntöjen kohdan 1.6. mukaan.

Alkusarjan ensimmäinen ja toinen pelaavat loppuottelussa. Kolmas ja neljäs pronssiottelussa.

 

Palkinnot

Kolme parasta joukkuetta palkitaan.

 

Tapaturmat

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia, eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Jokaisella pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla voimassa olevat asianmukaiset vakuutukset. Turnauksen järjestäjällä on turnaustoimistossa ensiapupiste pienille tapaturmille. Pukukopeissa ja toimitsija- aitioissa on yhteystiedot ensiapuun.

 

Muutokset
Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluohjelmaa ja turnauksen sääntöjä, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com