KalPa E1 08 Etelä KUTSUTURNAUS KALPA E1 08 ETELä KUTSUTURNAUS
17.8. - 18.8.2019 Kuopio, Tuplajäät Lippumäki, Tuplajäät Lippumäki | Suomi

Jääkiekkoilun riemua Savon sydämessä, kilpisydämien Kuopiossa

Tervetuloa pelaamaan E1 junioreiden jääkiekkoturnaukseen Kuopioon ja Lippumäen uusille Tuplajäille!

Odotukset ovat korkealla ja tunnelma jännittynyt. Kalpalaisten keltamusta kilpisydän sykkii voimakkaasti. Tällä KalPa E1 08 Kutsuturnauksella koeponnistamme upouuden jäähallimme. Tämä on siis ensimmäinen hallissa koskaan järjestettävä turnaus. Mikäli jotakin haasteita ilmenee, toivon malttia ja ymmärrystä kaikilta osallistujilta. Turnausorganisaatio ja hallin henkilökunta tekevät parhaansa turnauksen onnistumiseksi ja upean turnauskokemuksen saamiseksi.

Tiedossa on tiukkoja ja tasaisia pelejä molemmissa sarjoissa ja kaukaloissa. Pelataan reilua peliä, kunnioitetaan vastustajia, pelikavereita ja tuomareita, kannustetaan muita ja iloitaan onnistumista, opitaan sietämään pettymyksiä ja tappion katkeria hetkiä.

Kiitos kaikille KalPa 08 etelän vanhemmille ja muille turnauksen järjestelyihin osallistuville työpanoksestanne. Iso kiitos myös kaikille yhteistyötahoille ja sponsoreille.

Toivotan onnea ja tsemppiä jokaiselle joukkueelle ja pelaajalle! Nautitaan pelaamisesta ja turnauksesta. Tehdään tästä upea turnaus yhdessä!

Satu Marjo, turnauspäällikkö

Instagram: #kalpa08etela
Facebook-tapahtuma: KalPa E1 08 Etelä Kutsuturnaus