Powered by GameResultsOnline.com tournament management

IKH Jyväskylä -turnaus 2023

31.3. - 2.4.2023 Jyväskylän harjoitusjäähalli, Hippos, Go-On Areena (Killerin jäähalli Buugi) | Suomi Ilmoittaudu

Säännöt U9 ja U8

Turnauksen säännöt U9 ja U8

 

Turnaustapa:

-U9 ja U8-sarjoissa pelataan kaikki pelit sinisellä kiekolla sekä puolikkaalla kentällä (4 kenttäpelaajaa + maalivahti).

-U9 -sarjassa pelataan isoihin maaleihin ja U8 -sarjassa Leijonaliigamaaleihin

-Vaihdon jälkeen jatketaan ns. heittokiekolla eli pelinohjaaja heittää kiekon puolueettomalle alueelle ja peli jatkuu sieltä. Jos joukkueille ei ole kahta kentällistä pelaajia, niin tuplaavien pelaajien on käytävä laidalla kuittaamassa vaihto.

-Päädystä yli sekä maalivahdin sulkemisen jälkeen, aloituskiekko annetaan puolustavalle joukkueelle maalin taakse.

-Jos tuomitaan rangaistuslaukaus, niin se ammutaan vaikka summeri soisi vaihdon merkiksi. Jos tuomitaan maali, niin jatketaan keskeltä ja muuten jatketaan maalin takaa siten, että hyökkäävä joukkue ottaa riittävän etäisyyden kiekkoon (samalla tavalla kuin maalivahdin peittäessä kiekon). Rangaistuslaukauksessa kummankin joukkueen pelaajat ovat kiekon takana.

-Jos otteluissa on yli viiden maalin ero niin viidettä, ylimääräistä pelaajaa ei oteta kentälle.

-Turnauksessa pelataan muutoin Jääkiekkoliiton asettamilla Leijonaliigan kilpailusäännöillä näissä turnaussäännöissä mainittavin poikkeuksin.  (https://www.dropbox.com/s/4b5rvp9vmc9grbf/LEIJONALIIGA_Ohjeet_2021_2022.pdf?dl=0)

-Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia, eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista, eikä loukkaantumisista. Jokainen joukkue vastaa tarvittavasta vakuutusturvasta itse.

- Jäälle joukkuet menevät pukukopin kirjaimen mukaiseen päätyyn. Esim. pukukoppi 2a menee kaukalon A-päätyyn. Kotijoukkue pelaa aina vaihtopenkiltä katsottuna vasemmassa päädyssä.

 

Pelaamistavat ja joukkueiden sijoitusten määräytyminen:

Alkusarjat ja jatkosarjat pelataan lohkoissa. Sijoitukset määräytyvät lohkoissa (alku- ja jatkosarjalohkoissa) turnausjärjestäjän asettamien sääntöjen mukaisesti: 1) Pisteet 2) Lohkon otteluiden maaliero 3) Lohkon otteluiden tehdyt maalit 4) Keskinäisten otteluiden pisteet 5) Keskinäisten otteluiden maaliero 6) Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit 7) Arpa

 

Ottelun kesto ja muut säännöt:

- Otteluaika on 24min suoraa-aikaa

- Vaihdon pituus on 120 sekuntia, jonka jälkeen summeri soi ja kentälliset vaihtuu

- Aikalisää ei sallita

- Jos joukkue on myöhässä otteluohjelmaan merkitystä alkamisajasta, tuomitaan joukkue hävinneeksi 0-5.

- Jokaisessa ottelussa on pelinohjaaja. Otteluiden pelinohjaajina toimivat järjestävän seuran juniorituomarit/vanhemmat.

- Rikkeen tapahtuessa pelaaja poistetaan kentältä (kerrotaan mikä rike tapahtui) ja uusi laitetaan tilalle.

 

KURINPITOSÄÄNNÖT

 

- Pelaajan saama pelirangaistus johtaa automaattisesti yhden ottelun mittaiseen pelikieltoon, pelikielto kärsitään turnauksen seuraavassa ottelussa. Jury käsittelee kaikki pelirangaistukset erikseen mahdollisten lisäsanktioiden varalta.

- Joukkueet ovat velvollisia noudattamaan turnauksessa tasapuolista peluuttamista kaikkien kokoonpanoon nimettyjen pelaajien osalta.

- Turnauksen Jury käsittelee mahdolliset protestit, jotka on esitettävä 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Protestimaksu on EUR 100, joka palautetaan, mikäli protesti hyväksytään.

- Turnauksen Juryn muodostavat turnauksen vastaavat.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com