Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Pelicans U12 Länsi Weckman - pelitällit (Täynnä)

28.8. - 29.8.2021 Sol Areena | Suomi

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) voimassa olevia U12-junioreiden kilpailu- ja pelisääntöjä seuraavin poikkeuksin ja tarkennuksin alla mainituin poikkeuksin:

 • Peliaika otteluissa on  2 X 15 minuuttia tehokasta peliaikaa. Tauko erien välissä on 3 minuuttia. Kokonaispeliaika ottelua kohden on 45 minuuttia.
 • Turnauksen johdolla on perustelluista syistä oikeus muuttaa peliaikaa. 
 • Peli päättyy aina viimeistään turnausaikataulun mukaisesti riippumatta siitä, onko kokonaispeliaika täysi. Kokonaisajan viimeisen peliminuutin alkaminen kuulutetaan.
 • Aikalisät eivät ole sallittuja.
 • Jää ajetaan ennen jokaista peliä.
 • Joukkue, joka ei ole turnausaikataulun mukaisesti valmis aloittamaan ottelua, tuomitaan hävinneeksi 5–0. Myöhästymisen aikaraja on 5 minuuttia otteluohjelmaan merkityn alkamisajan jälkeen.
 • Epäasiallisesta käytöksestä tuomareilla on oikeus poistaa henkilö turnauksesta.

Jokaisella ottelutapahtumaan osallistuvalla pelaajalla on oltava vakuutus. Vaihtoaitoissa otteluiden aikana olevilla toimihenkilöillä on oltava voimassa oleva toimitsijapelipassi. Turnauksen järjestäjä ei ole vakuuttanut turnauksen pelaajia eikä toimihenkilöitä. Joukkueissa saa pelata vuonna 2010 sekä sen jälkeen syntyneet pelaajat. Tytöt saavat olla vanhempia (sjl ohjeiden mukaan). Yli-ikäisistä pelaajista on sovittava erikseen turnausjärjestäjän kanssa. 

Pelaajamäärää ei ole rajoitettu, pelaajalista on ilmoitettava 3 päivää ennen turnauksen alkua gameresultsonline.com –palvelussa.

Turnaukseen voivat osallistua ilmoittautuneisiin joukkueisiin rekisteröidyt pelaajat. Kenttäpelaajat ja maalivahti voi pelata vain yhdessä turnaukseen osallistuvassa joukkueessa. Sairaustapauksissa asia sovitaan järjestäjän kanssa.

Tulospalvelu ja tilastointi hoidetaan www.gameresultsonline.com –sivustolla sähköisesti.

Ottelut viheltää Lahden Jääkiekkoerotuomarit ry.

Toimihenkilön saama peli- tai ottelurangaistus käytöksestä johtaa henkilön sulkemiseen turnauksesta. Pelaajan saama pelirangaistus johtaa aina yhden ottelun pelikieltoon turnauksessa ja ottelurangaistus pelaajan sulkemiseen turnauksesta kokonaan. Peli- ja ottelurangaistukset johtavat aina kurinpitokäsittelyyn Jääkiekkoliiton kurinpitäjän toimesta.

Turnauksen "jyry" ratkaisee erimielisyydet yhdessä ja hyvässä hengessä:

- Turnauspäällikkö
- Ottelun tuomari
- Asianosaisten joukkueiden joukkueenjohtajat

Ratkaisemattoman kiistan ratkaisee viime kädessä turnauspäällikkö. Pelitapahtumista päättää aina tuomari.

 • Pisteet voitosta 2, tasapelistä 1 ja tappiosta 0.
 • Jos kaksi joukkuetta päätyy lohkossa tasapisteisiin, ratkaistaan näiden keskinäinen sijoitus seuraavassa järjestyksessä:
 1. Otteluiden maaliero
 2. Otteluiden tehdyt maalit
 3. Keskinäisen ottelun pisteet
 4. Keskinäisten otteluiden maaliero
 5. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
 6. Arpa
GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com