Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U16 Intersport turnaus

21.8. - 22.8.2021 Savonlinna | Suomi

Turnaussäännöt

TURNAUSSÄÄNNÖT, JUNIORI-SAPKON U16 INTERSPORT TURNAUS

Turnaukseen osallistuu viisi U16 joukkuetta. Turnauksessa noudatetaan SJL:n Kilpailu- ja juniorisääntöjä sekä sääntökirjaa. Joukkueissa voi pelata näin myös yli-ikäisiä pelaajia SJL:n kilpailu- ja juniorisääntöjen mukaisesti (kaudelle 2021-2022 liiton poikkeusluvan saaneet).

Turnaus pelataan yksinkertaisena sarjana. Kaikki joukkueet kohtaavat toisensa kerran. Voitosta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja tappiosta nolla pistettä. Alkusarjan jälkeen pelataan kulta- ja pronssiottelu.

 

Joukkueiden sijoitus alkusarjassa määräytyy saavutettujen pisteiden perusteella. Pisteiden ollessa tasan, määräytyy sijoitus seuraavasti ja tässä järjestyksessä:

1. Pisteet

2. Tasapisteiden sattuessa ratkaisee järjestyksen sarjataulukossa koko sarjan maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus).

3. Jos maaliero on sama, ratkaisee järjestyksen tehtyjen maalien lukumäärä.

4. Jos tehtyjen maalien lukumäärä on sama, ratkaisee järjestyksen joukkueiden sarjassa pelaamien keskinäisten otteluiden tulos

5. Keskinäisten otteluiden maaliero

6. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

7 Mikäli tilanne on edelleen tasan, on vähemmän rangaistusminuutteja sarjassa saanut joukkue paremmalla sijalla.

8. Arpa

 

Alkusarjan sijoille 3. ja 4. sijoittuneet pelaavat turnauksen pronssiottelussa. Alkusarjan sijoille 1. ja 2. pelaavat turnauksen kultaottelussa. Kulta- ja pronssiottelussa suoritetaan voittolaukauskilpailu ottelun päättyessä varsinaisen peliajan jälkeen tasatulokseen. Voittolaukauskilpailu pelataan yhdestä parista poikki periaatteella.

 

Otteluaika:

Turnauksessa otteluiden kokonaisaika on 75 minuuttia (2 x 25 min. erät), alkaen ohjelmaan merkitystä ottelun alkamisajankohdasta. Jokaisen ottelun jälkeen on 15 minuutin jäänhuoltotauko.

Virallisena kellona käytetään jäähallin isoa kelloa. Aikalisää ei saa käyttää. Alkulämmittelyä jäällä ei sallita, vaan ottelu alkaa suoraan aloituskentällisillä. Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen ei oikeuta vastalauseeseen.

Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti, tuomitaan se hävinneeksi 5-0.

 

Pelaajaluettelo ja pelipaidat:

Pelaavien joukkueiden joukkueenjohtajat sopivat ennen ottelua pelipaitojen värin ja tiedottavat siitä joukkuetta hyvissä ajoin. Otteluohjelmaan vierasjoukkueeksi merkitty joukkue on velvollinen tarvittaessa vaihtamaan pelipaidan.

Lopullinen pelaajaluettelo on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 45 min. ennen ottelun alkua.

 

7.3.5.Pelirangaistukset käytöksestä - Pelirangaistus käytöksestä (PRK) merkitsee pelaajan tai joukkueen toimihenkilön poistamista ottelusta. - PRK aiheuttaa pelaajalle tai toimihenkilölle yhden merkinnän käyttäytymisrangaistusten kertymään, ellei kurinpitäjä määrää tapauksesta erillistä pelikieltoa. - Kun pelaajalle tai toimihenkilölle määrätään PRK säännön 550/551 (sopimaton käytös) perusteella, johtaa se aina erilliseen kurinpitokäsittelyyn. - Kauden viimeisessä sarjaottelussa hankittu pelirangaistus käytöksestä johtaa aina erilliseen kurinpitokäsittelyyn.

 

7.3.5.1. Pelirangaistukset käytöksestä ottelun loppuajassa Kun pelaajalle tai toimihenkilölle tuomitaan pelirangaistus käytöksestä (PRK) ottelun lopussa missä tahansa ottelussa (harjoitusottelut, turnaukset, sarjaottelut) niin, että ottelupöytäkirjaan merkitään alkamisajaksi sama kuin ottelun loppumisaika, on pelaaja tai toimihenkilö automaattisesti pelikiellossa seuraavan sarjaottelun. Kyseistä pelirangaistusta käytöksestä ei lasketa käyttäytymisrangaistusten kertymään.

 

7.3.6. Ottelurangaistukset Ottelurangaistus (OR) johtaa aina erilliseen kurinpitokäsittelyyn ja vähintään yhden ottelun peli-/toimitsijakieltoon. Pelaaja tai toimihenkilö, joka on saanut ko. rangaistuksen, on automaattisesti pelikiellossa kunnes asia on käsitelty päättävässä elimessä.

Muilta osin noudatetaan SJL:n Kilpailusääntöjä ja sääntökirjaa.

 

Muut säännöt:

Turnauksen Jury käsittelee mahdolliset protestit, jotka on esitettävä 5 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Protestimaksu on 100 euroa, joka palautetaan, mikäli protesti hyväksytään. Juryn muodostavat turnausvastaavat, erotuomari ja yksi edustaja niistä joukkueista, joiden peliä protesti koskee (yhteensä 5 henkilöä).

Turnaukseen osallistuvalla pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla voimassaoleva SJL:n lisenssi. Turnauksen järjestäjä ei vastaa osallistuvien joukkueiden pelaajien vakuuttamisesta tapaturmien tai pukuhuoneissa olevien varusteiden osalta.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com