Powered by GameResultsOnline.com tournament management

JUNIORI-SAPKO U12 Intersport turnaus.

13.4. - 14.4.2024 Mediatili Areena , Paavo Tirkkonen Areena | Suomi

Säännöt

Säännöt 


Turnaussäännöt: 
Turnauksessa noudatetaan SJL:n voimassaolevia U12(E1) -junioreiden sääntöjä täydennettynä tässä esitetyillä erityissäännöillä. 
Ottelujärjestys: 
A-sarjassa on 8 joukkuetta yhdessä alkulohkossa ja AA-sarjassa 6 joukkuetta yhdessä alkulohkossa. 
Alkusarja: 
Alkusarjassa AA kaikki joukkueet pelaavat yhden ottelun jokaista alkulohkon joukkueita vastaan. Jokaiselle joukkueelle tulee alkusarjassa 5 2x15min ottelua. 

Alkusarjassa A kaikki joukkueet pelaavat yhden ottelun jokaista alkulohkon joukkueita vastaan. Jokaiselle joukkueelle tulee alkusarjassa 3 2x18min ottelua. 
Sijoitusottelut: 
Alkusarjan jälkeen AA sarjassa, sunnuntaina pelataan otteluohjelman mukaan sijoitusottelut. 1vs2, 3vs4, 5vs6. 

Alkusarjan jälkeen A sarjassa, sunnuntaina pelataan otteluohjelman mukaan puolivälieräottelut ja sijoitusottelut. 
Pisteet: 
Otteluvoitosta joukkue saa 2 pistettä, tasapelistä 1 ja tappiosta 0. Kahden tai useamman joukkueen ollessa tasapisteissä, ratkaistaan tasapisteissä olevien joukkueiden järjestys seuraavasti: 
Alkusarjasijoituksen määräytyminen: 

Sijoitukset lohkoissa määräytyvät seuraavien turnausjärjestäjän asettamien sääntöjen mukaisesti: 

  1. Pisteet
  2. Maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus)
  3. Tehtyjen maalien lukumäärä
  4. Keskinäisten otteluiden tulos
  5. Vähemmän rangaistusminuutteja sarjassa saanut joukkue paremmalla sijalla
  6. Arpa

Alkusarjan ottelut voivat päättyä tasan tai toisen joukkueen voittoon. 
Sijoitusotteluiden voittomaalikisa: 
Sijoitusottelun päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittomaalikilpailulla. Voittomaalikilpailussa käytetään Suomen Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjä seuraavin poikkeuksin. Voittomaalikisan aloittaa otteluohjelmaan merkitty vierasjoukkue. Ensin nimetään kummastakin joukkueesta kolme laukaisijaa voittomaalikisaan. Jos tulos kolmen pelaajaparin 
jälkeen on tasan, jatketaan "kerrasta poikki" periaatteella pari kerrallaan. Ensimmäisenä ampuu kotijoukkue. Sama pelaaja ei saa laukaista kahta kertaa ennen kuin joukkueen kaikki pelaajat ovat laukaisseet voittomaalikisassa vähintään kerran. Ottelu ratkeaa kun toisen joukkueen pelaaja onnistuu maalinteossa ja parinsa ei. 

Ottelun kesto: 
AA sarja: Ottelun kesto 2 x 15 min tehokasta peliaikaa, ottelun maksimikokonaisaika 45 min, merkitystä ottelun alkamisajankohdasta. Mikäli turnauksen aikataulu jostain syystä viivästyy, voidaan kokonaispeliaikaa lyhentää, kuitenkin alimmillaan 40 minuuttiin. Joukkueen tulee olla valmiina 5 min. ennen ottelun alkua ja ottelu aloitetaan välittömästi jäänajon ja maalien paikalleen 
asettamisen jälkeen. Turnaus pelataan lentävillä vaihdoilla ja aikalisä ei ole sallittu. 

A sarja: Ottelun kesto 2 x 18 min tehokasta peliaikaa, ottelun maksimikokonaisaika 55 min, merkitystä ottelun alkamisajankohdasta. Mikäli turnauksen aikataulu jostain syystä viivästyy, voidaan kokonaispeliaikaa lyhentää, kuitenkin alimmillaan 50 minuuttiin. Joukkueen tulee olla valmiina 5 min. ennen ottelun alkua ja ottelu aloitetaan välittömästi jäänajon ja maalien paikalleen 
asettamisen jälkeen. Turnaus pelataan lentävillä vaihdoilla ja aikalisä ei ole sallittu. 
 
Luovutus: 
Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti tai ei pelaa ottelua loppuun, se tuomitaan 
häviämään kyseinen ottelu 5–0. Myöhästymisen aikaraja on 3 minuuttia otteluohjelmaan 
merkityn alkamisajan jälkeen. 
Rangaistukset: 
Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu- ja juniori sääntöjen mukaisesti. Isot rangaistukset:  Jääkiekkoliiton sääntöjen mukaisesti
Peluuttaminen, pelaajaluettelot ja pöytäkirjat: 
Pelaajaluettelot tulee toimittaa sähköisesti etukäteen 12.4.2024 klo 12:00 mennessä, Gameresultonline sivustolle tai sapko12@juniori-sapko.fi Pelaajaluettelo on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 60 min. ennen ottelun alkua, mikäli se eroaa turnausjärjestäjille etukäteen ilmoitetusta. Otteluiden pöytäkirjat toimitetaan tarvittaessa jälkikäteen sähköisesti joukkueenjohtajille. 
Osallistumisoikeus ja pelaaminen eri joukkueissa: 
Turnaukseen voivat osallistua rekisteröidyt pelaajat. Kenttäpelaaja voi edustaa seuraansa vain yhdessä turnaukseen osallistuvassa joukkueessa. Maalivahteja voi peluuttaa oman seuran kaikissa turnaukseen osallistuvissa joukkueissa. Jos joukkueeseen on nimetty ainoastaan yksi maalivahti, voi joukkue maalivahdin loukkaantuessa 
tai sairastuessa lainata sitä turnauksen toiselta joukkueelta.  

Tuomarit: 
Turnauksen tuomareina toimivat  SlnETK:n nimeämät tuomarit. 

Turnauksen jury: 
Turnauksen juryn muodostavat turnauspäällikkö ja ottelun tuominnut päätuomari. Vastalauseet on toimitettava kirjallisena viimeistään 10 min ottelun päätyttyä. Vastalausemaksu on 200e, joka maksetaan käteisellä. Summa palautetaan vastalauseen tehneelle joukkueelle, jos jury hyväksyy vastalauseen. 
Tapaturmat ja pelaajavakuutus: 
Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti. Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti 
sattuvista varkaustapauksista. 
Palkinnot: 
Molemmissa sarjoissa turnauksen voittajajoukkueet palkitaan pokaalein. 

1 sija: Pokaali ja mitalit, 2 sija: Pokaali ja mitalit, 3 sija: Pokaali ja mitalit, 4 sija pokaali, 5 sija pokaali, 6 sija pokaali, 7 sija pokaali, 8 sija pokaali.

Sijoitusotteluissa valitaan, joka joukkueesta, ottelun parhaan pelaajan ja palkitaan pokaalilla. Valinnan tekee joukkueen oma valmentaja. 


Turnauksen voittajajoukkueesta valitaan ja palkitaan turnauksen MVP-pelaaja pokaalilla, valinnan tekee joukkueen oma valmentaja.  

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com