Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Symppisturnaus 2022 U15

19.8. - 21.8.2022 Lippumäen Tuplajäät | Suomi

TERVETULOA TURNAUKSEEN

Jääkiekkoilun riemua SYMPPISTURNAUKSESSA ja kilpisydämien Kuopiossa

Tervetuloa pelaamaan ja seuraamaan U15 junioreiden Symppisturnausta Kuopiossa ja Lippumäen Tuplajäillä!

Uusi sarjakausi on ovella. Pelaajat ovat jälleen vuoden vanhempia ja kasvaneet niin henkisesti kuin fyysisesti urheilijoina. Vauhtia ja taitoja on tullut lisää niin kaukalon sisällä kuin sen ulkopuoella. Kuten aina joukkueiden kokoonpanot ovat hieman muuttuneet yhdistymisten, seurasiirtojen ja joukkueiden jakautumisten tiimoilta. Samoin valmennuksissa sekä muissa joukkueiden toimihenkilöissä tapahtuu usein kauden alkaessa muutoksia. Kauden avausturnaus on mittari siihen, miten hyvin joukkue on ryhmäytynyt ja miten hyvin kesäharjoittelussa on onnistuttu. Odotukset ovat korkealla ja jännitystä on ilmassa. Tässä ikäluokassa kerrytetään myös viimeisiä kokemuksia ja muistoja ikäluokan turnauksista. Seuraavassa ikäluokassa siirrytään jo pelaamaan virallista kilpasarjaa ja turnausmuotoisille peleille ei juurikaan jää tilaa. 

On äärimäisen hienoa, että pääsemme seuraamaan pelejä myös paikan päällä hallilla. Kaikki ottelut myös stiriimataan, joten kannustusjoukot kauempana pystyvät myös pelureiden ja joukkueiden otteita seuraamaan. Kotijoukkueen KalPa U15 AAA osallistuu turnaukseen kahdella joukkueella. Toinen joukkue pelaa AAA+ sarjassa ja toinen joukkue AAA sarjassa.

Turnausorganisaatio ja hallin henkilökunta tekevät parhaansa turnauksen onnistumiseksi ja upean turnauskokemuksen saamiseksi. Pyydän kaikkia tahoja kuitenkin huomioimaan sen, että koronaa esiintyy edelleen. Tulkaa siis vain terveenä hallille ja peleihin, huolehtikaa käsihygieniastanne ja mahdollisuuksien mukaan suosittelemme edelleen turvavälejä. 

Kalpalaisten keltamusta kilpisydän sykkii voimakkaasti. Turnauksen pääsponsorina toimii jo kolmannen kerran TR Sympatica Oy ja turnaus on nimetty jälleen SYMPPISTURNAUKSEKSI. Nimellä haluamme viestiä niitä arvoja, periaatteita ja sitä henkeä, jonka toivomme tässä turnauksessa välittyvän. Myötäeletään, pelataan reilua peliä, kunnioitetaan vastustajia, pelikavereita ja tuomareita, kannustetaan muita ja iloitaan onnistumista, opitaan sietämään pettymyksiä ja tappion katkeria hetkiä.   

Kiitos kaikille KalPa U15 AAA joukkueen vanhemmille ja muille turnauksen järjestelyihin osallistuville työpanoksestanne. Iso kiitos myös kaikille joukkueen toimintaa tukeneille  yhteistyötahoille ja sponsoreille. Tukenne on tärkeää. Kotijoukkueen yhteistyötahot näkyvät turnauksen aikana somesisällöissä ja turnauksen nettisivuilla.  

Toivotan onnea ja tsemppiä jokaiselle joukkueelle ja pelaajalle! Nautitaan pelaamisesta ja turnauksesta. Tehdään tästä upea turnaus yhdessä!

Kuopiossa 8.8.2022

Satu Marjo

turnauspäällikkö

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com