Jukurit U11 Pääsiäisturnaus

15.4. - 16.4.2022 Mikkeli | Suomi

Turnaussäännöt

TURNAUSSÄÄNNÖT U11 TURNAUS MIKKELI 15. – 16.4.2022

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) voimassa olevia U11-junioreiden kilpailu- ja pelisääntöjä seuraavin poikkeuksin ja tarkennuksin alla mainituin poikkeuksin:

Peliaika otteluissa on 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa. Kokonaispeliaika ottelua kohden on 45 minuuttia.

Turnauksen johdolla on perustelluista syistä oikeus muuttaa peliaikaa.
Peli päättyy aina viimeistään turnausaikataulun mukaisesti riippumatta siitä, onko kokonaispeliaika täysi.

Kokonaisajan viimeisen peliminuutin alkaminen kuulutetaan.

Erätauon pituus n. 1 min.

Aikalisät eivät ole sallittuja.

Jää ajetaan aina kahden pelin jälkeen

Joukkue, joka ei ole turnausaikataulun mukaisesti valmis aloittamaan ottelua, tuomitaan hävinneeksi 5–0. Myöhästymisen aikaraja on 5 minuuttia otteluohjelmaan merkityn alkamisajan jälkeen.

Epäasiallisesta käytöksestä tuomareilla on oikeus poistaa henkilö turnauksesta.

Jokaisella ottelutapahtumaan osallistuvalla pelaajalla on oltava vakuutus. Vaihtoaitoissa otteluiden aikana olevilla toimihenkilöillä on oltava voimassa oleva toimitsijapelipassi. Turnauksen järjestäjä ei ole vakuuttanut turnauksen pelaajia eikä toimihenkilöitä. Joukkueissa saa pelata vuonna 2011 sekä sen jälkeen syntyneet pelaajat. Tytöt saavat olla vanhempia (sjl ohjeiden mukaan). Yli-ikäisistä

pelaajista on sovittava erikseen turnausjärjestäjän kanssa.

Joukkueiden tulee olla valmiita siirtymään kentälle 5 minuuttia ennen pelin alkua. Otteluohjelmassa ensin mainittu joukkue (=kotijoukkue) pelaa aina toimitsija-aitiosta katsottuna vasemmalla puolella kenttää = hallien sisääntulojen puoleinen kentän osa. Joukkueet valitsevat vaihtoaitiot tämän mukaisesti.

Pelaajamäärää ei ole rajoitettu, mutta se on ilmoitettava viimeistään yhtä viikko ennen turnauksen alkua gameresultsonline.com –palvelussa. Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Turnaukseen voivat osallistua ilmoittautuneisiin joukkueisiin rekisteröidyt pelaajat. Kenttäpelaaja voi pelata vain yhdessä turnaukseen osallistuvassa joukkueessa, sääntö ei koske maalivahteja.

Ottelut tuomitaan kahdella tuomarilla. Virallisina tuomareina toimivat Mikkelin Jääkiekkoerotuomarit ry:n tuomarit ja mahdolliset avustavat seuratuomarit.

Kaikissa isoissa rangaistuksissa noudatetaan Suomen jääkiekkoliiton kilpailusäänntöjä.

Turnauksen "jyry" ratkaisee erimielisyydet yhdessä ja hyvässä hengessä:

- Turnauspäällikkö
- Ottelun tuomari
- Asianosaisten joukkueiden joukkueenjohtajat

Ratkaisemattoman kiistan ratkaisee viime kädessä turnauspäällikkö. Pelitapahtumista päättää aina tuomari. Pisteet voitosta 2, tasapelistä 1 ja tappiosta 0.

Jos kaksi joukkuetta päätyy lohkossa tasapisteisiin, ratkaistaan näiden keskinäinen sijoitus seuraavassa järjestyksessä:

1) Keskinäisen ottelun pisteet
2) Lohkon otteluiden maaliero
3) Lohkon otteluiden tehdyt maalit 4) arpa

Sijoituspelien päättyessä tasatulokseen ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailussa tasaparein pari kerrallaan.