Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Susirajaturnaus 2021 // SUOMEN PARAS! // SOLD OUT!

21.8. - 22.8.2021 Mehtimäen jäähalli | Suomi

Turnauksen säännöt

Turnausjoukkueet

Turnaus pelaataan AAA - ja AA-tasosarjoina, molempiin sarjoihin osallistuu kahdeksan (8) joukkuetta. Molemmissa sarjoissa joukkeet jaetaan kahteen neljän (4) joukkueen lohkoon.

Turnauspelaajat, määrä, pelaajalistat

Pelaajat syntyneet v.2007 tai myöhemmin.  Y-pelaajista on sovittava erikseen turnausjärjestäjän kanssa. Pelaajamäärää ei ole rajoitettu. Joukkueet voivat ilmoittaa turnaukseen rajattoman määrän lisenssin omaavia pelaajia, taso huomioiden, jotka ikänsä puolesta mahtuvat joukkueeseen, kuitenkin kuhunkin otteluun max. 20+2 pelaajaa.

Varsinaiset säännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n kilpailu- ja juniorisääntöjä näissä säännöissä ilmenevin poikkeuksin.

Turnauksen jury ei käsittele erotuomariraportteja vaan ne ohjataan kyseisen joukkueen alueen kurinpitäjän käsittelyyn.

Turnausmuoto

Turnaus pelataan kaikissa lohkoissa yksinkertaisena sarjana, jokainen joukkue pelaa siis kerran toinen toistaan vastaan. Sarjassa voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja tappiosta nolla (0) pistettä. Sarjassa joukkueiden sijoitus määräytyy saavutettujen pisteiden perusteella.

Pisteiden ollessa tasan, määräytyy kunkin joukkueen sijoitus seuraavasti tässä järjestyksessä:

  1. Pisteet
  2. Keskinäisten otteluiden pisteet
  3. Keskinäisten otteluiden maaliero
  4. Lohkon otteluiden maaliero
  5. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
  6. Arpa

Sijoitusottelut

Alkusarjan jälkeen pelataan sijoitusottelut turnauskaavion mukaisesti. Mikäli sijoitusottelu on tasatilanteessa varsinaisen peliajan päätyttyä, suoritetaan voittolaukauskisa. Valmentajat nimeävät kolme (3) laukojaa joukkueestaan, mikäli tilanne on edelleen tasan kolmen laukojan jälkeen jatketaan voittolaukauksia laukojapari kerrallaan äkkikuolema periaatteella.

Otteluaika

Turnauksessa otteluiden peliaika on lauantaina 2 x 15 minuuttia ja enintään 45 minuuttia kokonaispeliaikaa ohjelmaan merkitystä aloitusajasta. Sunnuntaina 2 x 20min ja enintään 60 minuuttia kokonaispeliaikaa ohjelmaan merkitystä aloitusajasta.

Erätauot: Erien välissä 1min tauko.

Jäänajo joka ottelun jälkeen.

Aikalisää ei saa käyttää.  

Joukkueiden tulee olla viisi (5) minuuttia ennen ohjelmaan merkittyä otteluaikaa kaukalon läheisyydessä varusteet päällä valmiina aloittamaan ottelu. Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti, tuomitaan se hävinneeksi 5-0. 

Pelaajaluettelo ja pelipaidat

Otteluohjelmassa ensimmäiseksi merkitty joukkue on kotijoukkue ja se pelaa tummemmilla pelipaidoilla ja vierasjoukkue vaaleammilla, elleivät joukkueet sovi keskenään toisin.

Lopullinen pelaajaluettelo on ilmoitettava toimitsijoille 30 minuuttia ennen joukkueen ottelua.

Palkinnot

Kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaleilla.

Vakuutukset ja ensiapu

Jokaisella pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla voimassa oleva SJL:n hyväksymä pelipassi. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista. Jäähallille on järjestetty ensiapua antavaa henkilökuntaa.

Tuomarit

Peleissä tuomitsevat Joensuun jääkiekkoerotuomarit ry:n tuomarit.

Peli-/ottelurangaistukset

Mahdollisten peli- ja ottelurangaistusten osalta noudatetaan Jääkiekkoliiton raportointi- ja kurinpitomenettelyä ja tähän liittyvää säännöstöä, eikä turnauksen jyryllä ole oikeutta määrätä pelikieltoja.

Aikataulumuutokset

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluiden aikataulua, kestoa ja jäänajoa tarvittaessa.

Vastalauseiden käsittely

Turnauksen Juryn muodostavat Turnauspäällikkö ja ottelussa tuominneet Tuomarit. Lopullinen päätösvalta erimielisyystilanteissa on Turnauspäälliköllä. Vastalause tulee jättää kirjallisena 15 min kuluessa pelin päättymisestä. Vastalausemaksu on 100 euroa, joka palautetaan todettaessa vastalause aiheelliseksi.

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com