Powered by GameResultsOnline.com tournament management

9lives U11 turnaus

27.12. - 28.12.2021 Helsinki | Suomi

Säännöt

JOKERIT-TURNAUS 27-28.12.2021 

U11 AAA+AA TURNAUS

 

Turnauksessa noudatetaan SJL:n voimassa olevia, Eteläisen alueen,U11-ikäluokan, yleisen sarjan sääntöjä yhdessäjäljempänä esitetty jen turnaussääntöjen kanssa.

 

PELAAJAMÄÄRÄT JA  PELUUTTAMINEN

Pelaajien enimmäismäärää ei ole rajoitettu. Pelaajia ei saa vaihtaa peliryhmien välillä turnauksen aikana. Ottelupöytäkirjat kirjoitetaan lähetettyjen pelaajaluetteloiden mukaisesti, joten muutoksista on ilmoitettava viipymättä, viimeistään ennen ottelun alkua.

 

OTTELUJÄRJESTYS

Turnaukseen osallistuu  6  joukkuetta/sarjataso.  Ottelut pelataan turnauksen otteluohjelman mukaisesti.Pelijoukkueelle tulee yhteensä 5 ottelua alkulohkossa ja sijoitusottelut (1-2kpl).

Alkusarjassa voitosta saa 2 pistettä ja tasapelistä yhden pisteen.

Mikäli lohkoissa kaksi tai useampi joukkue päätyy tasapisteisiin, ratkaisee:

  1. Keskinäisen/keskinäisten ottelujen pisteet
  2. Sarjan maaliero
  3. Sarjassa tehdytmaalit
  4. Arpa

Mikäli sijoitusottelu päätyy tasatulokseen, suoritetaan kolmen pelaajan voittomaali- kilpailu. Sen päättyessä tasatilanteeseen, sitä jatketaan pelaaja kerrallaan ratkaisuun saakka. Voittomaalilaukausta suorittamaan nimetään aina uusi pelaaja. Jäänajoa ei suoriteta ennen voittomaalikilpailua.

 

PELIAIKA

Peliaika ottelussa on 2x15min tehokasta aikaa ja kokonaisaika korkeintaan 50 min. Erätauko on 1 min. Aikalisän käyttö ei ole sallittua.

Joukkueiden tulee huolehtia, että he ovat hyvissä ajoinvalmiina ennen oman ottelun alkua. Mikäli pelijoukkue myöhästyy ottelun alkamisajasta, tuomitaan se erotuomarin päätöksellä häviämään ottelunsa 0-5.

 

TUOMARIT

Otteluiden tuomareina toimivat Helsingin Jääkiekkotuomarit HJT Ry:n nimeämät tuomarit.

 

VASTALAUSEET JA  RANGAISTUKSET

Vastalauseen voi tehdä vain joukkueenjohtaja. Vastalause on esitettävä suullisesti ottelutuomarille ja vastustajalle välittömästi ottelun päätyttyä sekä kirjallisesti turnaustoimistoon puolen tunnin sisällä ottelun päättymisestä tai muuten ajankohdasta, kun rikkeen katsotaan tapahtuneen. Vastalausemaksu on 100 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Vastalauseen käsittelee järjestävän seuran edustaja kuultuaan osapuolia sekä ottelutuomaria.

Turnauksen kurinpidollisissa asioissa noudatetaan SJL:n ja Eteläisen alueenmenettelytapoja ja sääntöjä.

 

VASTUUT

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Jokaisella pelaajalla ja joukkueen toimihenkilöllä tulee olla voimassaoleva vakuutus omasta tai joukkueensa puolesta.  Järjestävä seura on kuitenkin järjestänyt yleisen tilaisuuden vaatimat lääkintä- ja ensiapupalvelut.

PELIPAIDAT

Turnaukseen osallistuvilla joukkueilla tulee olla kaksi toisistaan selvästi poikkeavaa paitasarjaa. Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummalla pelipaidalla, vierasjoukkue vaalealla.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com