Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Pepsodent - Jokerit U11 -turnaus

28.12. - 29.12.2022 Pirkkolan jäähalli | Suomi

Säännöt

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n kilpailu- ja juniorisääntöjä seuraavassa esitetyin poikkeuksin.

Turnauksen jury ei käsittele erotuomariraportteja vaan ne ohjataan kyseisen joukkueen alueen kurinpitäjän käsittelyyn.

Turnauspelaajat, määrä ja pelaajalistat

Pelaajat syntyneet v. 2012 tai myöhemmin, yksittäiset Y-pelaajat sallittuja, mutta sovittava erikseen ennen turnausta yhteyshenkilö kanssa (tyttöpelaajat voivat olla 2010 tai myöhemmin syntyneitä). Pelaajamäärää ei ole rajoitettu. Joukkueet voivat ilmoittaa turnaukseen rajattoman määrän lisenssin omaavia pelaajia, taso huomioiden, jotka ikänsä puolesta mahtuvat joukkueeseen, kuitenkin kuhunkin otteluun max. 20+2 pelaajaa.

Turnausmuoto ja turnausjoukkueet

Turnaus pelataan AAA-tasosarjana. Turnaukseen osallistuu 16 joukkuetta.

Alkusarja

Turnaus pelataan yksinkertaisena sarjana, jossa jokainen joukkue pelaa lohkossaan kerran toinen toistaan vastaan. Sarjassa voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja tappiosta nolla (0) pistettä.

Sarjassa joukkueiden sijoitus määräytyy saavutettujen pisteiden perusteella.

Alkusarjasijoituksen määräytyminen

Alkusarjassa joukkueiden sijoitus määräytyy seuraavasti:

 1. Pisteet
 2. Keskinäisten otteluiden pisteet
 3. Keskinäisten otteluiden maaliero
 4. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
 5. Lohkon otteluiden maaliero
 6. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
 7. Lohkon rangaistusminuutit (vähemmän rangaistusminuutteja saanut sijoittuu paremmin)
 8. Arpa

Sijoitusottelut

Alkusarjan sijoitusten perusteella pelataan puolivälierät, välierät ja mitaliottelut turnauskaavion mukaisesti.

Sijoitusotteluiden voittomaalikisa

Mikäli sijoitusottelu on tasatilanteessa varsinaisen peliajan päätyttyä, suoritetaan voittolaukauskisa seuraavasti:

 • Voittomaalikilpailu aloitetaan kolmella (3) eri pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen valmentaja ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi peliajan päätyttyä.
 • Mikäli tilanne on edelleen tasan kolmen laukojan jälkeen, jatketaan voittolaukauksia laukojapari kerrallaan ”kerrasta poikki” -periaatteella. Ottelu ratkeaa, kun toisen joukkueen pelaaja onnistuu maalinteossa ja parinsa ei.
 • Voittomaalikilpailun aloittaa ohjelmaan merkitty vierasjoukkue.
 • Ainoastaan ratkaiseva maali kirjataan ottelun lopputulokseen. Ratkaiseva maali kirjataan pelaajalle, joka suoritti laukauksen.

Otteluaika

Turnauksessa otteluaika on 2x15 minuuttia tehokasta peliaikaa, erätauon kesto on 1 min. Kokonaisotteluaika max. 45min.

Aikalisää ei saa käyttää.

Joukkueiden tulee olla valmiina hyvissä ajoin ennen ohjelmaan merkittyä otteluaikaa kaukalon läheisyydessä varusteet päällä valmiina aloittamaan ottelu. Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti, maksimissaan 5 minuuttia myöhässä, , tuomitaan se hävinneeksi 5-0.

Pelaajaluettelo ja pelipaidat

Lopullinen pelaajaluettelo on ilmoitettava toimitsijoille 30 minuuttia ennen joukkueen ottelua.

Turnaukseen voivat osallistua ilmoittautuneisiin joukkueisiin rekisteröidyt pelaajat. Pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta turnauksen aikana. Poikkeuksena maalivahdit, jotka saavat edustaa useampaa saman seuran joukkuetta turnauksessa.

Otteluohjelmassa kotijoukkueeksi merkitty joukkue käyttää tummaa pelipaitaa ja vierasjoukkueeksi merkitty vaaleaa pelipaitaa. 

Tuomarit

Peleissä tuomitsevat HJT ry:n tuomarit.

Rangaistukset

Rangaistuksissa noudatetaan SJL:n voimassa olevia U11-junioreiden kilpailu- ja erityissääntöjä sekä IIHF:n sääntökirjaa. 

Jos pelaaja saa turnauksessa pelirangaistuksen ja  pelaajan pelata seuraavassa pelissä, jos sen aiheelliseksi katsovat. Turnauksen jury voi myös koventaa pelirangaistuksen ja sulkea rangaistuksen saanut pelaaja turnauksesta. Jos pelaaja saa turnauksessa kaksi pelirangaistusta, niin hänet suljetaan lähtökohtaisesti automaattisesti pois turnauksesta. Jos on esittää erittäin painavia perusteita sulkemista vastaan, niin jury voi käsitellä perustelut ja päättää pelaajan jatkosta turnauksessa.

Väkivaltaisuudesta tuomittu pelirangaistus johtaa aina automaattisesti yhden sarjaottelun pelikieltoon. Jury käsittelee tapauksen ja päättää pelaajan osalta turnauksen jatkosta.

 

Toimihenkilön PR johtaa aina yhden sarjaottelun pelikieltoon. Jury käsittelee tapauksen ja päättää toimihenkilön osalta turnauksen jatkosta.

Turnauksessa kaikki isot rangaistukset raportoidaan SJL:n kurinpitäjälle ja pelaaja on pelikiellossa kunnes päätösvaltainen SJL:n edustaja on käsitellyt tapahtuman

Palkinnot

Kolme parasta joukkuetta sarjassa palkitaan mitalein ja voittaja joukkuen pokaalein.

Vakuutukset ja ensiapu

Jokaisella pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla voimassa oleva vakuutus SJL:n sääntöjen mukaisesti. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista. Järjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla tapahtuman laajuuden mukainen ensiapupäivystys. Hallin aulassa, pukukopeissa ja pelaaja- ja toimitsija-aitioissa on yhteystiedot ensiapuun.

Aikataulumuutokset

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluiden aikataulua, kestoa ja jäänajoa tarvittaessa. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

Vastalauseiden käsittely

Turnauksen Juryn muodostavat turnauspäällikkö ja ottelussa tuominneet tuomarit. Lopullinen päätösvalta erimielisyystilanteissa on turnauspäälliköllä. Vastalause tulee jättää kirjallisena 15 min kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 100 euroa, joka palautetaan mikäli vastalause todetaan aiheelliseksi.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2022 GameResultsOnline.com