Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U11 Jykä Cup 2023

23.4.2023 Järvenpään jäähalli | Suomi

Tärkeimmät pelit pelataan, kun luonto alkaa taas vihertämään! 

Tervetuloa Haukat U11 (2012) ikäluokan järjestämään Jykä-cupiin Järvenpäähän 23.4.2023. Turnauksen suojelijana toimii Ilveksen Jyrki “Jykä” Jokipakka!

 

Ottelupaikka:

Järvenpään jäähalli, Seutulantie 14 (kaksi kenttää).

 

Ilmoittautuminen ja hinta:

Ilmoittautuminen GameResultOnlinen kautta viimeistään 31.1.2023, jolloin hinta 650€ /joukkue. Tämän jälkeen tapahtunut ilmoittautuminen tulkitaan jälki-ilmoittautumiseksi, jolloin hinta on 750€ /joukkue. Ilmoittautumisen jälkeen joukkueelle lähetetään 200€ ennakkomaksu sähköpostilla, muutaman päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Lasku on maksettava eräpäivään menneessä, jotta ilmoittautuminen hyväksytään ja joukkue tulee näkyviin Game Result Onlineen. Viitenumeroa on käytettävä, jotta maksu kohdistuisi oikealle joukkueelle. Järjestäjä lähettää myöhemmin laskun turnausmaksusta (450 €) ja se on maksettava eräpäivään mennessä. Mikäli joukkue peruuttaa osanottonsa tai turnaus peruuntuu force majeure -syystä, järjestelytoimikunta palauttaa turnausmaksun kokonaan tai osan siitä. Mikäli joukkueen peruutus tapahtuu 23.3.2023 jälkeen, ei maksua palauteta. Joukkueen sähköpostiosoite on tärkeä, sillä yhteydenpito tapahtuu sähköpostilla.

A-tason paikat täynnä. AAA-tasolle 2 paikkaa jäljellä. 

 

Aikataulu: 

Turnauksen ensimmäinen peli alkaa klo 9:00. Palkintojen jako viimeisten pelien jälkeen n klo 18:15.

 

Turnaustasot:

AAA ja A. 5 joukkuetta per taso. 

 

Ottelut:

Pelataan isolla kentällä yksinkertainen sarja per taso ja sijoitukset määräytyvät tämän mukaan. Jokaiselle joukkueelle tulee 4 peliä. Otteluiden kesto on 2x15 min tai kokonaisaika 45 min.

 

Palkinnot:

Voittajajoukkueille komea pokaali ja kaikille osallistujille mitalit. Jokaisen ottelun paras pelaaja palkitaan tavarapalkinnolla.

 

Valokuvaus:

Turnauksessa otetaan valokuvia, joita käytetään Jääurheiluseura Haukkojen ja Haukat U11 -joukkueen sosiaalisen median tileillä. Jos joukkueessasi on henkilö(itä), jotka eivät halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan tästä turnaustoimistoon. Ilmoitukseen tarvitaan joukkue, nimi ja numero.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com