Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Sähköpalvelu Malmberg (Haukat U10 kevät)-turnaus 2024

27.4.2024 Järvenpää | Suomi

Ottelupaikka:

Järvenpään jäähalli, Seutulantie 14 (kaksi kenttää).

 

Ilmoittautuminen ja hinta:

Ilmoittautuminen GameResultOnlinen kautta viimeistään 28.2.2024, jolloin hinta 700€ /joukkue. Tämän jälkeen tapahtunut ilmoittautuminen tulkitaan jälki-ilmoittautumiseksi, jolloin hinta on 800€ /joukkue. Ilmoittautumisen jälkeen joukkueelle lähetetään 200€ ennakkomaksu sähköpostilla, muutaman päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä, jotta ilmoittautuminen hyväksytään ja joukkue tulee näkyviin GameResultOnlineen. Viitenumeroa on käytettävä, jotta maksu kohdistuisi oikealle joukkueelle. Järjestäjä lähettää myöhemmin laskun turnausmaksusta (700€) ja se on maksettava eräpäivään mennessä. Mikäli joukkue peruuttaa osanottonsa tai turnaus peruuntuu force majeure -syystä, järjestelytoimikunta palauttaa turnausmaksun kokonaan tai osan siitä. Mikäli joukkueen peruutus tapahtuu 31.3.2023 jälkeen, ei maksua palauteta. Joukkueen sähköpostiosoite on tärkeä, sillä yhteydenpito tapahtuu sähköpostilla.

 

Aikataulu: 

Turnauksen ensimmäinen peli alkaa n. klo 9:00. Palkintojen jako viimeisten pelien jälkeen n. klo 18:15.

 

Turnaustasot:

AAA ja A. 5 joukkuetta per taso. 

 

Ottelut:

Pelataan isolla kentällä yksinkertainen sarja per taso ja sijoitukset määräytyvät tämän mukaan. Jokaiselle joukkueelle tulee 4 peliä. Otteluiden kesto on 2x15 min tai kokonaisaika 45 min.

 

Palkinnot:

Voittajajoukkueille komea pokaali ja kaikille osallistujille mitalit. Jokaisen ottelun paras pelaaja palkitaan tavarapalkinnolla.

 

Valokuvaus:

Turnauksessa otetaan valokuvia, joita käytetään Jääurheiluseura Haukkojen ja Haukat U10 -joukkueen sosiaalisen median tileillä. Jos joukkueessasi on henkilö(itä), jotka eivät halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan tästä turnaustoimistoon. Ilmoitukseen tarvitaan joukkue, nimi ja numero.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com