Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Pelitällit

2.1.2022 Hervanta 1, Sentteri - Radiokulma, Sentteri - Aseman Lukko | Suomi

COVID-19

COVID-19 tilanteeseen liittyvä toimintaohje joukkueille

 1. Tapahtumanjärjestäjät seuraavat aktiivisesti tilanteeseen liittyviä ohjeistuksia ja suosituksia. Noudatamme Jääkiekkoliiton, alueviranomaisten, kaupungin ja halliyhtiön ohjeistuksia ja suosituksia. Päivitämme tätä oimintaohjetta tarvittaessa.
 2. Turnaukseen ei tule osallistua sairaana tai jos sinulla on flunssaoireita! Joukkueet vastaavat, että kipeänä ei osallistuta turnaukseen.
 3. Mahdollisten tartuntojen ehkäisemiseksi joukkueiden tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa. Kädet pestään ennen kopista lähtöä ja koppiin tullessa sekä wc-käyntien yhteydessä. Käsidesiä on saatavilla pukukopeissa sekä muissa yleisissä tiloissa.
 4. Tapahtumassa huolehditaan turvaväleistä. Noin kahden metrin turvaväli on suositeltu etäisyys. 
 5. Kasvomaskien käyttö on pakollista jäähalleilla. THL:n ohjeistuksen mukaan suosittelemme maskin käyttöä kaikille yli 12-vuotiaille. Vaihtopenkillä huoltajien tulee käyttää maskia, mutta valmennus voi toimia maskitta.
 6. Pukuhuoneissa ja pukuhuonekäytävällä liikkuminen on sallittu ainoastaan pelaajille, tuomareille, joukkueiden nimetyillä toimihenkilöille sekä tapahtumahenkilökunnalle. Yleisön pääsy tapahtumaan on kielletty.
 7. Lämmittely ennen pelejä suoritetaan ulkotiloissa.
 8. Pukuhuoneesta mennään jäälle toimihenkilöiden johdolla, samoin jäältä takaisin pukuhuoneeseen.
 9. Turnauksessa ei suoriteta kättelyitä, pelin päätyttyä huudatusten jälkeen poistutaan suoraan omaan pukukoppiin.
 10. Pelien ulkopuolella pelaajat voivat viettää aikaa pukukopissa tai hallin ulkopuolella. Käytävillä oleskelu ei ole sallittua. Suosittelemme, että pelaajat pysyttelevät vain oman peliryhmänsä pelaajien kanssa.
 11. Ruokailuun mennään ja poistutaan joukkueena, toimihenkilöiden johdolla, omalla vuorolla.
 12. Kaikki joukkueet toteuttavat Jääkiekkoliiton päivitettyjä koronaohjeistuksia.
 13. Keskustelkaa oman joukkueenne kanssa COVID-19 tilanteeseen liittyvistä toimintakäytännöistä ennen turnausta ja turnauksen aikana.
GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com