Ilves 09 Särkänniemi -turnaus 2019 ILVES 09 SäRKäNNIEMI -TURNAUS 2019
5.4. - 7.4.2019 Tesoma, Sentteri | Suomi

Tervetuloa Ilves 09 Särkänniemi -turnaukseen 5.-7.4.2019!

Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, AAA ja AA, Tesoman ja Sentterin halleissa Tampereella. Jäähallien osoitteet ovat Tuomarinkatu 7, Tampere (Tesoma) ja Santaharjuntie 40, Tampere (Sentteri). Turnaus alkaa Tampereen lähiseudun joukkueiden alkulohkopeleillä jo perjantaina 5.4.2019. Kauempaa saapuvien osalta pelipäivät ovat lauantai ja sunnuntai.

Ilmoittautuminen:
Saapuessanne ensimmäistä kertaa jäähallille ilmoittautukaa turnaustoimistoon viimeistään 30 min ennen ensimmäisen pelin alkua. Turnaustoimisto sijaitsee Tesomalla Aamulehti-areenan uimahallin puoleisessa päässä, sisääntulosta katsoen oikealla. Sentterin turnaustoimisto sijaitsee Radiokulma/Raita-sport -hallin toisessa kerroksessa. Huom! Pelaajien sisäänkäynti Tesomalla molempiin halleihin Tesoma 2 -hallin sisäänkäynnin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä saatte joukkueenne kisapassit.

Huomatkaa ennen saapumistanne ohjeistus liikenteestä ja pysäköinnistä. Henkilöautojen paikkoja on varsinkin Sentterillä niukasti.

Pukukopeista:
Pukukoppijako löytyy Gameresultonlinesta. Turnaukseen osallistuu 20+20 joukkuetta, joten samaa pukukoppia käyttää useampi peliryhmä. Tämän vuoksi tulisi välttää turhaa oleskelua pukukopeissa, eli 30 min ennen peliä sisään ja 15 minuutissa ulos pelin jälkeen ja tavarat pidetään kasseissa. Huomatkaa, että siirryttäessä pukukopista jäälle saattaa joutua kulkemaan lyhyen matkan hallista toiseen, joten varatkaa jokaiselle pelaajalle kunnolliset teräsuojat! Yleisön liikkumista pukukoppikäytävillä rajoitetaan, joten pitäkää kisapassit kaulassa liikkuessanne hallilla.

Ruokailusta:
Turnauksen lounasruokailuissa tarjotaan Linkosuon maittavaa ruokaa. Ruokailuaikataulu on nähtävissä lauantain osalta Gameresultsonlinessa. Sunnuntain ruokailuajat päivitetään Gameresultonlineen lauantain aikana pelien päätyttyä. Tesomalla ruokailu on Ikurin koulun ruokalassa ja Sentterillä Kaukajärven koulun ruokalassa. Koulut ovat reilun viiden minuutin kävelymatkan päässä halleilta. Iltaruokailu Zones by Särkänniemi -huvipuistovierailun yhteydessä ennakkoon varanneille.

Palkinnot

Tampereen Seudun Osuuspankki palkitsee turnauksen kaikki pelaajat mitaleilla ja molempien sarjojen kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta pokaaleilla. Jokaisesta joukkueesta palkitaan yksi VIAPLAY-pelaaja. Turnauksen molempien sarjojen parhaat puolustajat palkitaan PQR Mikko Ilvesmäki Oy -palkinnoilla, parhaat hyökkääjät Urjalan Makeistukun Makein pelaaja -palkinnoilla sekä sarjojen parhaat maalivahdit DELETE-palkinnoilla.

Turnausjulkaisu ja otteluiden kuvaaminen

Turnauksessa jokaiselle pelaajalle jaetaan turnausjulkaisu. Julkaisu sisältää kaikkien joukkueiden esittelyjen lisäksi turnausinfoa ja yhteistyökumppaneidemme tarjouksia. Turnausjulkaisuja voi ostaa turnauksen buffeteista.

Aamulehti-areenan ja Matkapojat-hallin otteluita voi seurata suorana Aamulehden välityksellä. Aamulehti näyttää turnauksen pelit suorana osoitteessa Aamulehti.fi. Live-lähetys on tarkoitettu Aamulehden tilaajille ja pääsette katsomaan lähetystä tutustumishintaan 1 €/kk. Tutustumistilaus avaa  samalla pääsyn kaikkiin Aamulehden digisisältöihin yhden kuukauden ajaksi.

Muiden hallien ottelut kuvataan Gamesaver-palveluun, josta niitä voi seurata livenä tai tallenteena otteluiden jälkeen luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun. Gamesaver-sovellus on saatavilla älypuhelimiin sovelluskaupasta.

Zones by Särkänniemi

Pelaajat pääsevät Zones by Särkänniemi -parkiin saatte kisapassillaan. Puisto on meille avoinna lauantaina klo 20 asti. Myös sunnuntaina pääsee puistoon sisään, mikäli käynnin haluaa jättää pelien jälkeen. Huvipuistoon on mahdollista ostaa ennakkoon edullisia lisälippuja sisaruksille tai vanhemmille joukkueen ruokailutilausten yhteydessä.

Muuta:
Molempien jäähallien yhteydessä on buffet ja makkarakoju, onnenpyörä sekä tuotemyyntipisteitä, joten kannattaa varata käteistä mukaan. Turnauksen infopisteessä myydään myös kausirannekkeita ja päivälippuja Särkänniemen huvipuistoon erikoishintaan!
Ensiaputiedote liitteenä (löytyy myös gameresultonlinesta)