Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Hyvinkään Jää-Ahmat U11-turnaus by NH-Koneet

7.1. - 8.1.2023 Hyvinkään Jäähalli | Suomi

Turnaussäännöt

 

Ottelut:

Turnaukseen osallistuu 16 joukkuetta, joista kahdeksan (8) AAA-tason ja kahdeksan (8) A- tason joukkueita. Joukkueet pelaavat oman sarjatason sisällä omissa lohkoissaan. AAA- ja A-turnauksissa pelataan 4 joukkueen alkulohkot A ja B. Alkulohkoissa sijoille 1-2 sijoittuneet joukkueet pelaavat sijoista 1-4 (välierät ja mitaliottelut). Alkulohkoissa sijoille 3-4 sijoittuneet joukkueet pelaavat sijoitusottelut sijoista 5-8. Jokaiselle joukkueelle tulee turnauksessa 5 ottelua.

Pisteet:

Lohkopelien voitosta saa 2 pistettä, tasapelistä 1 pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Alkulohkon ottelut voivat päättyä tasan tai toisen joukkueen voittoon. Alkulohkon sijoitusten perusteella määräytyvät joukkueet sijoitusotteluihin

Sijoitukset lohkoissa määräytyvät seuraavien turnausjärjestäjän asettamien sääntöjen mukaisesti:

1) Pisteet

2) Keskinäisten otteluiden pisteet

3) Keskinäisten otteluiden maaliero

4) Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

5) Lohkon otteluiden maaliero

6) Lohkon otteluiden tehdyt maalit

7) Lohkon rangaistusminuutit (vähemmän rangaistusminuutteja saanut sijoittuu paremmin)

8) Arpa

Sijoitusotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla. Kenttäpelaajat laukovat valmentajan ilmoittamassa järjestyksessä, kunnes ero syntyy. Aluksi kuitenkin molemmista joukkueista 3 pelaajaa, sen jälkeen tarvittaessa yksi kerrallaan niin, ettei sama pelaaja lauo toista kertaa, ellei kaikki pelaajat ole jo laukoneet kerran. Aloittavan joukkueen ja laukomissuunnan arpoo tuomari. Peliajan päättyessä rangaistusaitiossa oleva pelaaja ei saa osallistua voittolaukauskilpailuun.

Pelipaidan väri

Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummissa pelipaidoissa ja vierasjoukkueeksi merkitty joukkue vaaleissa pelipaidoissa. Mikäli joukkueella ei ole käytössään kuin yksi paitasarja, sopii joukkue hyvissä ajoin ennen otteluita vastustajan kanssa käytettävistä paitaväreistä.

Pelaajaluettelot

Muutokset pelaajaluetteloissa on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 15 min ennen seuraavan ottelun alkua.

Säännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n juniorisääntöjä (U11-ikäluokka) alla luetelluin poikkeuksin.

Peliaika on 2 x 15 min, tehokasta peliaikaa. Kokonaisotteluaika max. 45min. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Erätauko on 1 min. 45 min kokonaisaika ei ole voimassa sijoitusotteluissa.

Mikäli joukkue saa kokonaisajan viimeisen kahden minuutin aikana joukkuerangaistuksen pelinviivyttämisestä tuomitaan tilanteesta vastustajajoukkueelle rangaistuslaukaus. Rangaistuslaukaus suoritetaan loppuun vaikka kokonaispeliaika olisi jo päättynyt.

Aikalisä ei ole käytössä turnauksessa.

Joukkueiden tulee olla valmiina 5 min. ennen ottelun alkua.

Alkulämmittelyä jäällä ei sallita, vaan peli alkaa välittömästi aloituskentällisillä, kun otteluohjelmaan merkitty kellonaika saavutetaan. Aloituskokoonpanoa ei tarvitse etukäteen nimetä.

Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen.

Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaajia kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti.

Pelaajan saamat kaksi käytösrangaistusta (KR 10’ tai PR 20’) aiheuttavat automaattisesti yhden ottelun pelikiellon. Pelaajan saama ottelurangaistus ( OR 25’ ) johtaa pelikieltoon, joka on voimassa turnauksen loppuun asti. Pelaaja on pelikiellossa kunnes päätösvaltainen SJL:n edustaja on käsitellyt tapahtuman.

Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti tai ei pelaa ottelua loppuun, se tuomitaan häviämään kyseinen ottelu 5 – 0. Myöhästymisen aikaraja on 5 minuuttia otteluohjelmaan merkityn alkamisajan jälkeen

Mahdolliset turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Jury ei perustele päätöstään, eikä siitä voi valittaa. Vastalausemaksu on 200€, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen allekirjoittaa joukkueenjohtaja.

 

Tapaturmat ja pelaajavakuutus:

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja Suomen Jääkiekkoliiton sääntöjen mukaisesti. Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla ensiaputaitoinen päivystäjä koko turnauksen ajan. Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.

 

Järjestävällä seuralla on myös oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com