Powered by GameResultsOnline.com tournament management

NH-Koneet U10 JA U9 -Kevätturnaus

6.4. - 7.4.2024 Hyvinkää | Suomi

Turnaussäännöt U10

Säännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n juniorisääntöjä (U10) alla luetelluin poikkeuksin.

Peliaika on 2 x 15 min, tehokasta peliaikaa. Kokonaispeliaika on 45 min. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Erätaukoja ei ole erien välissä. 45 min kokonaisaika ei ole voimassa sijoitusotteluissa. Joukkueet eivät vaihda puolia erien välissä.

Sijoitusotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla. Kenttäpelaajat laukovat valmentajan ilmoittamassa järjestyksessä, kunnes ero syntyy. Aluksi kuitenkin molemmista joukkueista 3 pelaajaa, sen jälkeen tarvittaessa yksi kerrallaan niin, ettei sama pelaaja lauo toista kertaa, ellei kaikki pelaajat ole jo laukoneet kerran. Aloittavan joukkueen ja laukomissuunnan arpoo tuomari. Peliajan päättyessä rangaistusaitiossa oleva pelaaja ei saa osallistua voittolaukauskilpailuun.

Aikalisä ei ole käytössä turnauksessa.

Joukkueiden tulee olla valmiina 5 min. ennen ottelun alkua

Alkulämmittelyä jäällä ei sallita, vaan peli alkaa välittömästi aloituskentällisillä, kun otteluohjelmaan merkitty kellonaika saavutetaan. Aloituskokoonpanoa ei tarvitse etukäteen nimetä.

Pelaaja saa pelata vain yhdellä tasolla turnauksessa. 

Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen.

Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaajia kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti.

Turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Jury koostuu turnauspäälliköstä ja kahdesta turnausjärjestäjän nimeämästä muusta henkilöstä. Jury ei perustele päätöstään, eikä siitä voi valittaa. Vastalausemaksu on 200€, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen allekirjoittaa joukkueenjohtaja

Rangaistuksissa noudatetaan SJL:n voimassa olevia U11-junioreiden kilpailu- ja erityissääntöjä sekä IIHF:n sääntökirjaa.

Jos pelaaja saa turnauksessa pelirangaistuksen, pelaaja voi pelata seuraavassa pelissä, jos turnauksen jury sen aiheelliseksi katsoo. Turnauksen jury voi myös koventaa pelirangaistuksen ja sulkea rangaistuksen saanut pelaaja turnauksesta. Jos pelaaja saa turnauksessa kaksi pelirangaistusta, niin hänet suljetaan lähtökohtaisesti automaattisesti pois turnauksesta. Jos on esittää erittäin painavia perusteita sulkemista vastaan, niin jury voi käsitellä perustelut ja päättää pelaajan jatkosta turnauksessa. Väkivaltaisuudesta tuomittu pelirangaistus johtaa aina automaattisesti yhden turnausottelun pelikieltoon. Jury käsittelee tapauksen ja päättää pelaajan osalta turnauksen jatkosta. Toimihenkilön PR johtaa aina yhden turnausottelun pelikieltoon. Jury käsittelee tapauksen ja päättää toimihenkilön osalta turnauksen jatkosta. Turnauksessa kaikki isot rangaistukset raportoidaan SJL:n kurinpitäjälle.

Turnauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa. 

Luovutus:

Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti tai ei pelaa ottelua loppuun, se tuomitaan häviämään kyseinen ottelu 5 – 0. Myöhästymisen aikaraja on 5 minuuttia otteluohjelmaan merkityn alkamisajan jälkeen

Tapaturmat ja pelaajavakuutus:

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja Suomen Jääkiekkoliiton sääntöjen mukaisesti. Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla ensiapupäivystys koko turnauksen ajan. Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.

 

Järjestävä seura pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestävällä seuralla on myös oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com