Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Red Carpet turnaus U12

18.12. - 19.12.2021 Hyvinkää | Suomi

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n juniorisääntöjä alla luetelluin poikkeuksin.

 

Peliaika on kaikissa ikäluokissa 2 x 15 min. Kokonaispeliaika on 45 min. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Erätaukoja ei ole erien välissä. 45 min kokonaisaika ei ole voimassa mitalipeleissä.

 

Sijoitus- ja mitaliotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla. Kenttäpelaajat laukovat valmentajan ilmoittamassa järjestyksessä kunnes ero syntyy. Aluksi kuitenkin molemmista joukkueista 3 pelaajaa, sen jälkeen tarvittaessa yksi kerrallaan niin, ettei sama pelaaja lauo toista kertaa ellei kaikki pelaajat ole jo laukoneet kerran. Aloittavan joukkueen ja numerojärjestyksen suunnan arpoo tuomari. Peliajan päättyessä rangaistusaitiossa oleva pelaaja ei saa osallistua voittolaukauskilpailuun.

 

Aikalisä ei ole käytössä turnauksessa.

 

Alkulämmittelyä jäällä ei sallita, vaan peli alkaa välittömästi aloituskentällisillä. Aloituskokoonpanoa ei tarvitse etukäteen nimetä.

 

Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen. 

 

Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaajia kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti.

 

Turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalausemaksu on 200,00€, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen allekirjoittaa joukkueenjohtaja.

 

Pelaajan saamat kaksi käytösrangaistusta (KR 10’ tai PRK 20’) aiheuttavat automaattisesti yhden ottelun pelikiellon. Pelaajan saama ottelurangaistus ( OR 25’ ) johtaa pelikieltoon joka on voimassa turnauksen loppuun asti. Pelaaja on pelikiellossa kunnes päätösvaltainen SJL:n edustaja on käsitellyt tapahtuman.

 

Turnauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa. 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com