Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Porvoon U15-07 Syysturnaus AAA ja AA-/A

20.8. - 22.8.2021 Porvoo | Suomi

Koronaohjeistus

JOUKKUEET:

- Hygienia

- Minimoidaan pukukopeissa ja huoltotiloissa vietetty aika

- Lämmittely ulkona

 

KATSOJAT

Turnausjärjestäjä on sitoutunut paikallisen koronanyrkin ja AVIn ohjeistuksen hengen ja kirjaimen tinkimättömään noudattamiseen.

Ottelutapahtumien perusohjeena on se, että jäähallissa sisällä (kaukalo ja katsomotilat) ovat ainoastaan ottelutapahtuman joukkueet, tuomarit, toimitsijat ja kyseisen ottelutapahtuman joukkueiden yleisö. Jäähallin katsomoa käytetään siten, että kotijoukkueen kannattajat käyttävät katsomon kahvion puoleista osaa, ja vierasjoukkueen katsojat tulostaulun puoleista osaa. (max. 25 hlöä per katsomo-osa). Sisäänkäynti katsomoon tapahtuu katsomon keskikohdalta Jääkiekkotien puoleiselta pitkältä sivulta. Katsojilta edellytetään kasvomaskia ja n. 2m turvavälejä koko jäähallissa oloajan. 

Jos maskin käytölle on eettisiä, henkisiä tai terveydellisiä esteitä, vahvasti suosittelemme ilmaisen striimauspalvelun hyödyntämistä.

Joukkueen kannattajaryhmä on joukkueen vastuulla. Mikäli joukkueen toimihenkilöiden ja turnausjärjestäjän toimista huolimatta ohjeistuksen noudattamisessa on jatkuvaa ongelmaa, voi turnausdirektoraatti keskeyttää ottelun kunnes ongelmaa ei enää ole. Mikäli peliä ei kyetä pelaamaan loppuun direktoraatti voi muuttaa ottelun lopputuloksi 0-1, 1-0 tahi 0-0.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com