Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Hunters Juniors U10 syysturnaus

2.10.2022 Nuorisohalli, Kilpahalli | Suomi

Säännöt

Turnauksen säännöt
Turnauksessa noudatetaan Jääkiekkoliiton Leijonaliiga ja Kunnioita peliä -ohjeita.

Jokaisella ottelutapahtumaan osallistuvalla pelaajalla oltava lisenssi ja voimassa oleva vakuutus. Turnauksen järjestäjä ei vastaa osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden vakuuttamisesta, eikä mahdollisista tapaturmista tai vahingoista.

Joukkueissa saa pelata vuonna 2013 syntyneet ja nuoremmat pelaajat. Yli-ikäisistä pelaajista on sovittava erikseen turnausjärjestäjän kanssa.

Pelaajien lukumäärä ja pelialue
Ottelut pelataan 4 vastaan 4 + maalivahdit. Pelialueena on puolikas kenttä.

Ottelun kesto
Kokonaispeliaika on 28 minuuttia. Vaihtojen pituus on 120 sekuntia juoksevaa aikaa ja vaihto ilmoitetaan summerilla. Ottelun jääaika on 35 min. Mikäli joukkue myöhästyy merkittävästi otteluohjelmaan merkitystä aloitusajasta, aloittaa viivästynyt joukkue 5-0 tappioasemasta, ja peliaika on sama kuin viereisellä pelikentällä.

Pelin kulku ja vaihdot
Peli käynnistetään pelialueen oletetusta keskipisteestä pelin ja erän aluksi. Maalin jälkeen aloitetaan pisteeltä, kun molempien joukkueiden ensimmäiset pelaajat ovat valmiina aloittamaan. Vaihtomerkin jälkeen pelinohjaaja asettaakiekon kentän oletetulle keskialueelle (ei laidan lähelle), eikä aloitusta erikseen suoriteta. Kiekon mennessä keskilaidan yli, peli aloitetaan viereisen maalin takaa kyseisen puoliskon joukkueen aloituksesta.

Jos pelaaja suorittaa kaksi peräkkäistä vaihtoa, tulee hänen käydä vaihtojen välissä vaihtoaitiolla ennen pelin jatkamista. Maalivahdin sulkiessa kiekon, pelinohjaaja määrää hyökkäävän joukkueen riittävän pitkälleetäisyydelle puolustavan joukkueen maalista, jotta puolustava joukkue voi käynnistää pelin.

Rikkeen tekeminen ja rangaistukset
Kun pelaaja tekee rikkeen, vihelletään peli poikki ja kerrotaan rikkoneelle pelaajalle katkon syy ja poistetaan hänet ko. vaihdosta. Tilalle tulee seuraava vuorossa oleva pelaaja. Rikkonut pelaaja voi osallistua seuraavaan vaihtoonsa normaalisti. Jos joku pelaaja tekee pelin aikana toistuvasti rikkeitä hyödyntäen rangaistuksen puuttumista, tulee pelinohjaajan poistaa pelaaja ottelun loppuajaksi.

Tasapuolinen peluuttaminen
Kaikkia pöytäkirjaan merkittyjä pelaajia, myös maalivahteja on peluutettava ottelussa tasapuolisesti.

Maalintekijät ja tilastointi
Otteluissa maalintekijät merkitään pöytäkirjaan. Joukkueiden tulee ilmoittaa mahdolliset muutokset kokoonpanoon ennen ottelun alkua. Epäselvissä tapauksissa, missä maalintekijää ei voida tunnistaa tai pelinumeroa ei ole ilmoitettu asianmukaisesti, maalintekijän numeroksi merkitään 0.

Pisteet ja sijoitus turnauksessa
Pisteet voitosta 2, tasapelistä 1 ja tappiosta 0.
Sijoitusotteluparit määräytyvät alkusarjan otteluiden perusteella. Lohkojen ensimmäiset pelaavat finaalissa vastakkain. Pronssiottelussa lohkojen toiseksi sijoittuneet jne.

Ottelun epäselvyydet tulee ratkaista pelinohjaajan sekä joukkueiden vastuuvalmentajien kesken hyvässä hengessä välittömästi ottelun aikana tai heti ottelun jälkeen. 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2022 GameResultsOnline.com