Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Hunters U12 Jouluturnaus AAA ja AA

19.12.2021 Porvoo | Suomi

Turnaussäännöt AAA

Turnaussäännöt

Hunters U12 joukkueen AAA-tason turnaus 19.12.2021 säännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjä ja ikäluokkakohtaisia suosituksia (U12) täydennettynä tässä esitetyillä erityissäännöillä ja seuraavin poikkeuksin:

1. Turnaukseen osallistuvat joukkueet jaetaan yhteen (1) viiden (5) joukkueen alkulohkoon.

Turnauksen alkupelit pelataan yhdessä alkulohkossa. Sijoituksen mukaan seuraa mitalipelit. Lohkovoittaja ja kakkonen pääsevät finaaliin, lohkokolmonen ja – nelonen pelaavat pronssiottelussa. 

Ottelukaavio ja lohkojako löytyvät osoitteesta: https://www.gameresultsonline.com/hunters-juniors-10/hunters-u12-jouluturnaus-aaaaa/6556/games

2. Voitetusta alkusarjaottelusta saa kaksi (2) pistettä ja tasapelistä yhden (1) pisteen. Mikäli joukkueet ovat alkusarjan jälkeen tasapisteissä, joukkueiden sijoitukset ratkeavat seuraavasti:

1. keskinäisten otteluiden pisteet

2. keskinäisten otteluiden maaliero

3. keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

4. lohkon otteluiden maaliero

5. lohkon otteluiden tehdyt maalit

6. rangaistukset

7. arpa

Turnauksessa mitaliotteluiden ollessa varsinaisen otteluajan jälkeen tasatilanteessa, ratkaistaan ottelu voittomaalikilpailulla. Valmentajat nimeävät välittömästi ottelun päätyttyä kolme laukojaa ja mikäli näiden jälkeen tilanne on edelleen tasan, jatketaan yksi laukoja kerrallaan äkkikuolemaperiaatteella niin kauan, että voittaja on selvillä. Samaa laukojaa voi käyttää uudelleen vasta, kun joukkueen kaikki kenttäpelaajat ovat laukoneet. Voittomaalikilpailun aloittaa vierasjoukkue. Tuomari valitsee pelipäädyn.

3.  Peliaika 2 x 15 min, tehokasta aikaa. Ottelun kokonaisaika max. 45 min. 

4. Aikalisän käyttö ei ole sallittu.

5. Pelaajamäärää ei ole rajoitettu, mutta se on ilmoitettava viimeistään yksi (1) viikko ennen turnauksen alkua turnausjärjestäjälle. Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Pelaajaluetteloon merkittyjä pelaajia on ottelukohtaisesti peluutettava tasapuolisesti.

6. Joukkueessa saa olla ns. yli- ja alaikäisiä pelaajia kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti.

7. Tulospalvelu löytyy osoitteesta: https://www.gameresultsonline.com/hunters-juniors-10/hunters-u12-jouluturnaus-aaaaa/6556/games

8. Kotijoukkue pelaa tummalla pelipaidalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla. Joukkueet voivat ottelukohtaisesti sopia keskenään poikkeavasta järjestelystä.

9. Joukkueen on oltava otteluvalmiina viisi (5) minuuttia ennen otteluaikaa. Myöhästynyt joukkue tuomitaan häviämään ottelu 5 - 0. Maalinteon jälkeinen tuulettaminen kentällä on sallittua kentällä oleville pelaajille. Vaihtopelaajien osallistuessa tuulettamiseen kentällä, seuraa joukkuerangaistus pelin viivyttämisestä.

10. Tuomareina toimivat erotuomarikortin omaavat erotuomarikerhon viralliset tuomarit sekä juniorituomarit.

11. Turnausjärjestäjä ei vastaa pelaajille tai toimihenkilöille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti. Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla ensiaputaitoisia henkilöitä. Turnausjärjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.

12. Toimihenkilön saama pelirangaistus ja / tai ottelurangaistus käytöksestä johtaa automaattisesti sulkemiseen turnauksesta. Pelaajan saama pelirangaistus johtaa automaattisesti yhden ottelun pelikieltoon turnauksessa ja ottelurangaistus pelaajan sulkemiseen turnauksesta. Isot rangaistukset (PRK / OR) johtavat aina kurinpitokäsittelyihin Jääkiekkoliiton kurinpitäjän toimesta.

13. Turnauksessa kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein sekä turnauksen voittaja pokaalilla.

14. Turnausjärjestäjällä on oikeus muuttaa aikataulua, ottelujärjestelmää sekä otteluohjelmaa erityisen painavista syistä. Muutoksista ilmoitetaan osallistuville joukkueille viipymättä.

15. Hunters U12 pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet reilun pelin sääntöihin, joihin kuuluu kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä kannattajilta. Toistuvasta pelaajien, kannattajien tai valmentajien esim. tuomareihin kohdistamasta huutelemisesta, solvaamisesta tai vastaavasta turnauksen Jury voi tuomita ao. joukkueen häviämään 5 - 0 ko. pelin.

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com