Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U15 AA Warriors Hockey Games Porvoo 2023

2.9. - 3.9.2023 Porvoon jäähallit | Suomi

Säännöt

 

TURNAUSSÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton ja Eteläisen alueen U15-junioreiden kilpailu- ja pelisääntöjä yhdessä näiden turnaussääntöjen kanssa. Jos pelaaja saa ottelu- tai pelirangaistuksen, toimitaan SJTL:n sääntöjen mukaisesti. 

IKÄLUOKKA JA PELITASO

Turnaukseen saavat osallistua 2009 syntyneet pelaajat ja sitä nuoremmat pelaajat.  Tyttö- ja Y-pelaajiin sovelletaan liiton sääntöjä. Turnauksen järjestäjä voi antaa erityistapauksissa säännöistä poikkeavia lupia. Tarvittaessa otettava yhteys ennen turnausta turnausorganisaatioon. 

Turnauksen taso on AA.

PELAAJALUETTELOT

Joukkueet toimittavat pelaajaluettelonsa ennakkoon kirjaamalla ne suoraan gameresultsonline-sivustolle.
Jokaisen joukkueen tulee saapuessaan turnaukseen ilmoittautua turnaustoimistossa. Turnaustoimisto sijaitsee kahvion yhteydessä.
Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueenjohtajan tulee vahvistaa aikaisemmin ilmoitettu joukkueen kokoonpano sekä ilmoittaa mahdolliset muutokset viimeistään 30 min ennen ensimmäistä ottelua.

OTTELUJÄRJESTELMÄ

Turnauksen alkusarja pelataan kahdessa lohkossa A ja B. Kummassakin lohkossa on 4 joukkuetta, jotka pelaavat toisiaan vastaan (jokaiselle 3 peliä). Jatkopeleissä pelataan ottelut A1.-B4., B1.-A4., A2.-B3. ja A3.-B2. Jatkopelien jälkeisten kokonaispisteiden (alkusarjan pisteet + jatkopelien pisteet) mukaisen sijoituksen perusteella pelataan sijoitusottelut (sijat 7.  ja 8. sekä 5. ja 6.), pronssipeli ja finaali.

Joukkueiden paremmuus ratkaistaan seuraavasti ja tässä järjestyksessä:
1. pisteet: voitto kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) ja häviöstä nolla (0) pistettä.
2. keskinäisten otteluiden pisteet
3. kaikkien pelattujen otteluiden maaliero
4. kaikkien pelattujen otteluiden tehdyt maalit
5. arpa

Mikäli sijoituspelit, pronssipeli tai finaali päättyvät tasatulokseen, suoritetaan voittomaalikilpailu kolmella pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen kapteeni ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi varsinaisen peliajan päätyttyä. Mikäli edelleen ottelu tasan, nimetään uusi pelaajapari suorittamaan voittomaalikilpailua. Näin jatketaan kunnes ratkaisu tapahtuu.  

OTTELUAIKA

Ottelut alkavat ja päättyvät ohjelman mukaisesti, ellei toisin ilmoiteta. Otteluaika on 2 x 20 minuuttia tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika maks. 60 min. Erien välissä ei vaihdeta puolia. Erätauon pituus on 1 minuutti.

Pelin kokonaisaika lähtee käyntiin otteluohjelmassa ilmoitettuna aikana. Joukkue, joka ei saavu jäälle 5 min aikana ilmoitetusta peliajasta, tuomitaan hävinneeksi 5-0.

PALKINNOT

Kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla.

Lisäksi palkitaan jokaisesta joukkueesta turnauksen “The True Warrior” -pelaaja. Palkinnon saa pelaaja, jonka katsotaan pelanneen koko turnauksen periksi antamatta, virheistään oppien ja taistellen joukkueensa puolesta vastustajaa kunnioittaen. Palkinnon saajan valitsee joukkueen toimihenkilöt ennen viimeisen ottelun päättymistä.

TUOMARIT

Otteluiden tuomareina toimivat Porvoon jääkiekkoerotuomarikerhon nimeämät tuomarit.

PROTESTIT

Turnauksen vastalauseet on tehtävä 10 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Protestimaksu on 50 euroa, joka maksetaan protestin jättämisen yhteydessä. Vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Jos protesti hyväksytään, protestimaksu palautetaan. Juryyn kuuluu tuomarin edustaja, järjestävän seuran turnauspäällikkö sekä Huntersin toimihenkilöedustaja.

VASTUUT

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden pelaajien tai toimihenkilöiden vakuuttamisesta, eivätkä heidän mahdollisista tapaturmista, vahingoista tai varusteiden häviämisestä. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että jokaisella pelaajalla on voimassa oleva vakuutus.

Warriorsin pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet pelisääntöihin, joihin kuuluu mm. kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä joukkueiden kannattajilta. Toistuvasta kannattajien, valmentajien tai pelaajien esim. tuomareihin kohdistamasta huutelemisesta, solvaamisesta tai vastaavasta, ja mikäli Juryn huomauttamisesta huolimatta tilanne jatkuu ennallaan, turnauksen Jury voi tuomita asian osaisen joukkueen häviämään kyseisen pelin 5-0.

Turnauksen jury koostuu turnauspäälliköstä (Leppänen) sekä kahdesta turnauksen kirjurista (Sivonen ja Grönqvist).

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com