Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U14 Hockey Games Porvoo 2022

17.9. - 18.9.2022 Porvoon jäähalli, Porvoon nuorisohalli | Suomi

Säännöt

Turnaussäännöt

TURNAUSSÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton ja Eteläisen alueen U14-junioreiden kilpailu - ja pelisääntöjä yhdessä näiden turnaussääntöjen kanssa. Jos pelaaja saa ottelu- tai pelirangaistuksen, toimitaan SJTL:n sääntöjen mukaisesti. 

IKÄLUOKKA JA PELITASO

Turnaukseen saavat osallistua 2009 syntyneet pelaajat ja sitä nuoremmat pelaajat. Lähtökohtaisesti Y-sääntö (tarkoittaa 08 tai aiemmin syntyneitä) ei turnauksessa ole käytössä. Tarvittaessa otettava yhteys ennen turnausta turnausorganisaatioon. Tyttöpelaajiin sovelletaan liiton sääntöjä. Turnauksen järjestäjä voi antaa erityistapauksissa säännöistä poikkeavia lupia.

Turnauksia järjestetään kahdelle tasolle turnausviikonlopun aikana: AA+ ja A.

PELAAJALUETTELOT

Joukkueet toimittavat pelaajaluettelonsa ennakkoon kirjaamalla ne suoraan gameresultsonline-sivustolle.
Jokaisen joukkueen tulee saapuessaan turnaukseen ilmoittautua turnaustoimistossa. Turnaustoimisto sijaitsee kahvion yhteydessä.
Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueenjohtajan tulee vahvistaa aikaisemmin ilmoitettu joukkueen kokoonpano sekä ilmoittaa mahdolliset muutokset viimeistään 30 min ennen ensimmäistä ottelua.

OTTELUJÄRJESTELMÄ

Turnauksen alkupelit pelataan AA+ -tason turnauksessa yhdessä alkulohkossa. Sijoituksen mukaan seuraa loppuottelut. Lohkovoittaja ja kakkonen pääsevät finaaliin, lohkokolmonen ja – nelonen pelaavat pronssiottelussa.

A-tason turnauksen alkusarja pelataan kahdessa lohkossa A ja B. Välierissä pelataan ottelut A1.-B3., B1.-A3. ja A2.-B2. Jatkoerien jälkeisen sijoituksen mukaan pelataan sijoitusottelu (sijat 5. ja 6.), pronssipeli ja finaali.
 

Joukkueiden paremmuus ratkaistaan seuraavasti ja tässä järjestyksessä:
1. pisteet: voitto kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) ja häviöstä nolla (0) pistettä.
2. keskinäinen otteluiden pisteet
3. kaikkien pelattujen otteluiden maaliero
4. kaikkien pelattujen otteluiden tehdyt maalit
5. arpa

Mikäli pronssipeli tai finaali päättyvät tasatulokseen, suoritetaan voittomaalikilpailu kolmella pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen kapteeni ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi varsinaisen peliajan päätyttyä. Mikäli edelleen ottelu tasan, nimetään uusi pelaajapari suorittamaan voittomaalikilpailua. Näin jatketaan kunnes ratkaisu tapahtuu.  

OTTELUAIKA

Ottelut alkavat ja päättyvät ohjelman mukaisesti, ellei toisin ilmoiteta. Otteluaika on 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika maks. 45min, lukuun ottamatta pronssi- ja finaalipelejä, joissa kokonaispeliaika on maksimissaan 60 min. Erien välissä ei vaihdeta puolia. Erätauon pituus on 1 minuutti.

Pelin kokonaisaika lähtee käyntiin otteluohjelmassa ilmoitettuna aikana. Joukkue, joka ei saavu jäälle 5 min aikana ilmoitetusta peliajasta, tuomitaan hävinneeksi 5-0.

PALKINNOT

Kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi palkitaan jokaisesta joukkueesta turnauksen tsempparipelaaja. 

TUOMARIT

Otteluiden tuomareina toimivat Porvoon jääkiekkoerotuomarikerhon nimeämät tuomarit.

PROTESTIT

Turnauksen vastalauseet on tehtävä 10 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Protestimaksu on 50 euroa, joka maksetaan protestin jättämisen yhteydessä. Vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Jos protesti hyväksytään, protestimaksu palautetaan. Juryyn kuuluu tuomarin edustaja, järjestävän seuran turnauspäällikkö sekä Huntersin toimihenkilöedustaja.

VASTUUT

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden pelaajien tai toimihenkilöiden vakuuttamisesta, eivätkä heidän mahdollisista tapaturmista, vahingoista tai varusteiden häviämisestä. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että jokaisella pelaajalla on voimassa oleva vakuutus.

Huntersin pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet pelisääntöihin, joihin kuuluu mm. kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä joukkueiden kannattajilta. Toistuvasta kannattajien, valmentajien tai pelaajien esim. tuomareihin kohdistamasta huutelemisesta, solvaamisesta tai vastaavasta, ja mikäli Juryn huomauttamisesta huolimatta tilanne jatkuu ennallaan, turnauksen Jury voi tuomita asian osaisen joukkueen häviämään kyseisen pelin 5-0.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com