Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Tornaado U13 New Year Cup

6.1. - 8.1.2023 Tondiraba Jäähall/Tondiraba Sports Centre (TALLINN, ESTONIA), Rink No. 1, Rink No. 2 | Viro

Turnaussäänöt

Tornaado New Year Cup 2023 turnaussäännöt

Turnaus pelataan SJL:n U13-juniorisäännöillä seuraavin poikkeuksin:

1. Turnaukseen osallistuvat joukkueet pelaavat yksinkertaisen alkusarjan.

2. Voitetusta ottelusta saa kolme (3) pistettä ja tasapelistä yhden (1) pisteen. Mikäli joukkueet ovat tasapisteissä, joukkueiden sijoitukset ratkeavat seuraavasti:

  1. keskinäisten otteluiden pisteet
  2. keskinäisten otteluiden maaliero
  3. keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
  4. lohkon otteluiden maaliero
  5. lohkon otteluiden tehdyt maalit
  6. rangaistukset
  7. arpa

3. Turnauksessa ottelun peliaika on 2x20 min (kokonaisaika max 60min). Erien välissä pidetään 1 minuutin erätauko. Joukkueet eivät vaihda puolia erätauon aikana.

4. Aikalisän käyttö ei ole sallittu.

5. Pelaajamäärää ei ole rajoitettu, mutta se on ilmoitettava viimeistään yksi (1) viikko ennen turnauksen alkua turnausjärjestäjälle. Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Pelaajaluetteloon merkittyjä pelaajia on ottelukohtaisesti peluutettava tasapuolisesti.

6. Tulospalvelu löytyy osoitteesta: www.gameresultsonline.com.

7. Kotijoukkue pelaa tummalla pelipaidalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla. Joukkueet voivat ottelukohtaisesti sopia keskenään poikkeavasta järjestelystä.

9. Joukkueen on oltava otteluvalmiina 5 minuuttia ennen otteluaikaa. Myöhästynyt joukkue tuomitaan häviämään ottelu 5 - 0. Maalinteon jälkeinen tuulettaminen kentällä on sallittua kentällä oleville pelaajille. Vaihtopelaajien osallistuessa tuulettamiseen kentällä, seuraa joukkuerangaistus pelin viivyttämisestä.

10. Turnausjärjestäjä ei vastaa pelaajille tai toimihenkilöille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja. Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla ensiaputaitoisia henkilöitä. Turnausjärjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.

11. Vastalauseen voi tehdä vain joukkueenjohtaja. Vastalause on esitettävä suullisesti ottelutuomarille ja vastustajalle välittömästi ottelun päätyttyä sekä kirjallisesti turnaustoimistoon 15 minuutin sisällä ottelun päättymisestä. Jury käsittelee vastalauseen. Jury koostuu turnauspäälliköstä ja kahdesta turnausjärjestäjän nimeämästä muusta henkilöstä. Jury ei perustele päätöstään, eikä siitä voi valittaa.

12.  Toimihenkilön saama pelirangaistus ja / tai ottelurangaistus käytöksestä johtaa automaattisesti sulkemiseen turnauksesta. Pelaajan saama pelirangaistus johtaa automaattisesti yhden ottelun pelikieltoon turnauksessa ja ottelurangaistus pelaajan sulkemiseen turnauksesta. 

13. Turnauksen kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta palkitaan mitalein ja voittajalle pokaali. Jokaisesta joukkueesta palkitaan tsempparipelaaja, jonka valitsee oman joukkueen johtoryhmä ennen joukkueen viimeistä ottelua ja ilmoittaa tämän ottelun toimitsijoille.

14. Turnausjärjestäjällä on oikeus muuttaa aikataulua, ottelujärjestelmää sekä otteluohjelmaa erityisen painavista syistä. Muutoksista ilmoitetaan osallistuville joukkueille viipymättä.

15. Me olemme sitoutuneet reilun pelin sääntöihin, joihin kuuluu kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä kannattajilta. Toistuvasta pelaajien, kannattajien tai valmentajien esim. tuomareihin kohdistamasta huutelemisesta, solvaamisesta tai vastaavasta turnauksen jury voi tuomita ao. joukkueen häviämään 5 - 0 ko. pelin.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com