Powered by GameResultsOnline.com tournament management

HJK HARRASTENAISTEN TALVISARJA 2022-2023

1.10. - 31.3.2023 Helsinki | Suomi

YLEISTÄ


Tapahtumajärjestäjä ei vakuuta osallistujia. Tarkistattehan oman vakuutusturvanne.

Jos joukkue on estynyt pelaamaan otteluohjelman mukaisena pelipäivänä, yritämme vaihtaa ko. päivälle toisen otteluparin. Jos tämä ei kuitenkaan onnistu, voimme järjestää uuden ottelupäivän (Töölön kupla + tuomari) 150 euron veloitusta vastaan. Tästä maksusta vastaa estynyt joukkue. Tai vaihtoehtoisesti estynyt joukkue voi myös itse hoitaa pelille toisen ajankohdan omalla kustannuksella (hallissa) sekä hoitamaan peliin tuomarit. 

PELITAPA

7v7, peliaika 2 x 20min

Peleissä noudatetaan Palloliiton Eteläisen piirin harrastenaisten pelisääntöjä seuraavin tarkennuksin:


Lohkopeleissä pistelasku normaalisti: voitosta 3, tasapelistä 1 ja häviöstä 0

Sijoitukset lohkoissa määräytyvät seuraavien järjestäjän asettamien sääntöjen mukaisesti: 1) Pisteet 2) Keskinäisten otteluiden pisteet 3) Keskinäisten otteluiden maaliero 4) Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit 5) Lohkon otteluiden maaliero 6) Lohkon otteluiden tehdyt maalit 7) Arpa
Sijoitusottelun päättyessä tasan ratkaistaan pelitulos rangaistuspotkuin. Kummastakin joukkueesta valitaan ensin kolme vetäjää. Jos tämän jälkeen ollaan edelleen tasatuloksessa, jatketaan rangaistuspotkuja, kunnes toinen joukkue on yhtä monesta potkusta tehnyt maalin enemmän kuin toinen. Jokaisen potkun potkaisee eri pelaaja.

KOTIJOUKKUE

Otteluohjelmassa ensin mainittu joukkue on kotijoukkue. Mikäli joukkueilla on samanväriset pelipaidat, niin vierasjoukkue pukee ylleen vierasasun tai liivit.


VAIHDOT

Vaihtoja saa tehdä rajoituksetta ”lentävänä” niin, että vaihdettava pelaaja otetaan ensin kentältä, jonka jälkeen vaihtopelaaja voi mennä kentälle.


VAROITUKSET

Jos pelaaja tekee törkeän rikkeen tai käyttäytyy muutoin asiattomasti, puhuttelee tuomari pelaajaa. Jos puhuteltu pelaaja jatkaa sopimatonta pelaamista tai käyttäytymistä voi tuomari poistaa pelaajan kentältä. Poistettu pelaaja ei voi palata pelaamaan otteluun josta hänet on poistettu. Joukkue voi ottaa uuden pelaajan poistetun tilalle.


EROTUOMARIT

Tapahtuman erotuomarin tehtäviä hoitavat nuoret tuomarit ja pelinohjaajat jotka ovat käyneet pelinohjaaja- tai tuomarikurssin. Huomioittehan peliohjaajille työrauhan:

• Ei sopimatonta huutelua, vaan rehtiä kannustusta niin kentältä, vaihtopenkiltä kuin katsomostakin.
• Mahdollisista erotuomarivirheistä otamme palautteen vastaan sähköpostilla

Järjestävä seura huomioi saamansa palautteen ja pidättää päätösoikeuden näissä tilanteissa.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com