Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Harrastenaisten talvisarja 2018/2019

27.10. - 30.3.2019 HS Areena | Suomi

HJK SOCRUT JÄRJESTÄÄ:


HARRASTENAISTEN TALVISARJA 2018/2019
HS Areenassa
Pohjoinen Stadiontie, 00250 Helsinki

Lisätietoja: hjksoccermoms@outlook.com

YLEISTÄ

Tapahtumajärjestäjä ei vakuuta osallistujia. Tarkistattehan oman vakuutusturvanne.

PELITAPA

7v7, peliaika 2 x 20min

Peleissä noudatetaan Helsingin piirin harrastenaisten pelisääntöjä seuraavin tarkennuksin:


Lohkopeleissä pistelasku normaalisti: voitosta 3, tasapelistä 1 ja häviöstä 0

Sijoitukset lohkoissa määräytyvät seuraavien järjestäjän asettamien sääntöjen mukaisesti: 1) Pisteet 2) Keskinäisten otteluiden pisteet 3) Keskinäisten otteluiden maaliero 4) Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit 5) Lohkon otteluiden maaliero 6) Lohkon otteluiden tehdyt maalit 7) Arpa


Sijoitusottelun päättyessä tasan ratkaistaan pelitulos rangaistuspotkuin. Kummastakin joukkueesta valitaan ensin kolme vetäjää. Jos tämän jälkeen ollaan edelleen tasatuloksessa, jatketaan rangaistuspotkuja, kunnes toinen joukkue on yhtä monesta potkusta tehnyt maalin enemmän kuin toinen. Jokaisen potkun potkaisee eri pelaaja.

KOTIJOUKKUE

Otteluohjelmassa ensin mainittu joukkue on kotijoukkue. Mikäli joukkueilla on samanväriset pelipaidat, niin vierasjoukkue pukee ylleen vierasasun tai liivit.


VAIHDOT

Vaihtoja saa tehdä rajoituksetta ”lentävänä” niin, että vaihdettava pelaaja otetaan ensin kentältä, jonka jälkeen vaihtopelaaja voi mennä kentälle.


VAROITUKSET

Jos pelaaja tekee törkeän rikkeen tai käyttäytyy muutoin asiattomasti, puhuttelee tuomari pelaajaa. Jos puhuteltu pelaaja jatkaa sopimatonta pelaamista tai käyttäytymistä voi tuomari poistaa pelaajan kentältä. Poistettu pelaaja ei voi palata pelaamaan otteluun josta hänet on poistettu. Joukkue voi ottaa uuden pelaajan poistetun tilalle.


EROTUOMARIT

Tapahtuman erotuomarin tehtäviä hoitavat nuoret tuomarit ja pelinohjaajat jotka ovat käyneet pelinohjaaja- tai tuomarikurssin. Huomioittehan peliohjaajille työrauhan:

• Ei sopimatonta huutelua, vaan rehtiä kannustusta niin kentältä, vaihtopenkiltä kuin katsomostakin.
• Mahdollisista erotuomarivirheistä otamme palautteen vastaan sähköpostilla

Järjestävä seura huomioi saamansa palautteen ja pidättää päätösoikeuden näissä tilanteissa.

​Talvisarja järjestetään HS-Areenassa, joka on lämmitetty kuplahalli Helsingin Töölössä. Halli sijaitsee Telia 5G Areenan (Töölön jalkapallostadion), Helsingin Jäähallin ja Olympiastadionin välissä. Lähin katuosoite on Pohjoinen Stadiontie 4, 00250 Helsinki. Parkkipaikkoja löytyy mm. jäähallin pysäköintialueelta.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com