Varsinainen peliaika
1) Varsinainen peliaika on 2 x 12 minuuttia. Erätauko kestää 1 minuutin, ja sen aikana joukkueet vaihtavat pelipuolia. Pelipuolien vaihtamisen yhteydessä joukkueet vaihtavat myös vaihtoalueita. Kotijoukkue valitsee pelipuolen hyvissä ajoin ennen ottelua. Jokainen uusi erä aloitetaan kiistapallolla keskipisteestä. Jokaisen erän päättyessä toimitsijat ovat velvollisia huolehtimaan siitä, että erän loppusummeri annetaan sireenillä tai vastaavalla, mikäli tämä ei tapahdu automaattisesti. Erätauon ajanotto alkaa välittömästi erän loputtua.
Joukkueet ovat velvollisia tulemaan ajoissa takaisin tauolta kentälle jatkaakseen peliä.
2) Peliaika on juokseva.
Juokseva peliaika tarkoittaa sitä, että ajanottoa ei pysäytetä aina erotuomarin vihellyksestä.
Kolmoisvihellystä on käytettävä epäluonnollisten pelikatkojen yhteydessä. Erotuomarit päättävät siitä, mikä katsotaan epäluonnolliseksi pelikatkoksi, mutta näihin kuuluvat aina vioittunut pallo, kaukalon osien irtoaminen toisistaan, loukkaantuminen, varusteiden mittaaminen, luvattomat henkilöt tai esineet kaukalossa, valojen sammuminen täysin tai osittain sekä loppusummerin soiminen vahingossa.
Aikalisä
1) Ottelun aikana molemmilla joukkueilla on oikeus pyytää yhtä aikalisää, joka ilmoitetaan erotuomarin kolmoisvihellyksellä ja pidetään heti kun peli on katkaistu.
Aikalisää voidaan pyytää milloin vain, myös maalin ja rangaistuslaukauksenyhteydessä pois lukien rangaistuslaukauskilpailu jatkoajan jälkeen, mutta vain joukkueen kapteenin tai toimihenkilön toimesta. Pelikatkon aikana pyydetty aikalisä myönnetään välittömästi, paitsi mikäli erotuomarien mielestä tästä on selvästi haittaa vastajoukkueelle, jolloin aikalisä myönnetään seuraavalla pelikatkolla.
Pyydetty aikalisä on aina pidettävä, paitsi maalin jälkeen, jolloin joukkueella on oikeus peruuttaa pyytämänsä aikalisä. Aikalisä alkaa erotuomarin uudesta vihellyksestä, kun joukkueet ovat vaihtoalueillaan ja erotuomarit toimitsijapöydän luona. Aikalisä päättyy 30 sekunnin jälkeen erotuomarin vihellykseen. Aikalisän jälkeen peliä jatketaan aikalisää edeltäneen pelikatkon edellyttämällä tavalla. Rangaistu pelaaja ei saa ottaa osaa aikalisään.
Jatkoaika
1) Ei jatkoaikaa
Rangaistuslaukauskilpailu
1) Kummastakin joukkueesta kolme kenttäpelaajaa (joista vähintään yhden on oltava nainen) suorittaa kukin yhden rangaistuslaukauksen. Mikäli tämän jälkeen tilanne on edelleen tasan, samat kolme pelaajaa suorittaa yhden rangaistuslaukauksen kerrallaan, kunnes ratkaiseva tulos on saavutettu.
Rangaistuslaukaukset suoritetaan vuorotellen. Erotuomarit päättävät kumpaan maaliin rangaistuslaukaukset suoritetaan ja suorittavat arvonnan joukkueiden kapteenien välillä. Voittanut kapteeni päättää, kumpi joukkue aloittaa rangaistuslaukausten suorittamisen. Heti kun ratkaiseva tulos on saavutettu rangaistuslaukauskilpailussa, ottelu päättyy ja voittanut joukkue voittaa ottelun yhdellä lisämaalilla. Varsinaisessa rangaistuslaukauskilpailussa on saavutettu ratkaiseva tulos, kun toinen joukkue on tehnyt enemmän maaleja kuin toinen voi tehdä, vaikka suorittaisi jäljellä olevat laukaukset.
Mahdollisten jatkolaukausten aikana ratkaiseva tulos katsotaan syntyneeksi, kun toinen joukkue on tehnyt yhden maalin enemmän kuin vastajoukkue ja molemmat joukkueet ovat suorittaneet yhtä monta rangaistuslaukausta. Jatkolaukauksia ei tarvitse suorittaa samassa järjestyksessä kuin varsinaiset rangaistuslaukaukset, mutta pelaaja ei saa suorittaa kolmatta laukaustaan ennen kuin kaikki nimetyt pelaajat ovat suorittaneet vähintään kaksi laukausta jne.
Mikäli rangaistuslaukauskilpailuun nimetylle kenttäpelaajalle tuomitaan mikä tahansa rangaistus rangaistuslaukauskilpailun aikana, joukkueen kapteeni valitsee vielä nimeämättömän kenttäpelaajan korvaamaan rangaistuksen saaneen pelaajan. Mikäli maalivahdille rangaistuslaukauskilpailun aikana tuomitaan mikä tahansa rangaistus, on hänet korvattava varamaalivahdilla. Mikäli sellaista ei ole, on hänet korvattava kenttäpelaajalla, jolloin joukkueella on enintään kolme minuuttia aikaa pukea hänet sääntöjen mukaisesti, mutta lämmittelyä ei sallita. Uusi maalivahti on merkittävä pöytäkirjaan samoin kuin vaihdon kellonaika. Joukkue, joka ei pysty nimeämään viittä kenttäpelaajaa, saa suorittaa ainoastaan niin monta laukausta kuin kenttäpelaajia on käytössä. Tämä sääntö koskee myös mahdollisia jatkolaukauksia.