Powered by GameResultsOnline.com tournament management

HC Nokia U13 kevätturnaus

13.4. - 14.4.2024 Kattokeskus Areena, Nokia | Suomi

HC Nokia U13 (2011 synt.) Kevätturnaus pelataan Nokian jäähallissa la-su 13.4-14.4.2024

Turnaus on kaksipäiväinen tapahtuma molemmissa tasoissa. Käytössämme on kaksi kaukaloa.

 

Turnaustasot:

Tapahtuma koostuu kahdesta turnauksesta (tasot AA+ ja A+). Turnaus pelataan 8 joukkueen turnauksena molemmissa tasoissa. Kotijoukkue osallistuu turnaukseen yhdellä joukkueella molemmille tasoille. Turnauksessa tulee yhteensä 5 peliä jokaiselle joukkueelle riippuen lopullisesta turnausformaatista. Sama seura voi ilmoittaa joukkueita molempiin sarjoihin tai vain toiseen peliryhmien tason edellytysten mukaan. Järjestäjä varaa oikeuden ohjata peliryhmien sijoittelua tasonsa mukaiseen sarjaan. Kotijoukkueet pelaavat kunkin tason mukaisilla joukkueilla. Odotamme vierasjoukkueilta samaa.

Turnausformaatti tarkentuu lähiaikoina. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa pelisysteemiä, mikäli turnauksen onnistunut läpivieminen tätä vaatii.

Ottelut:

Pelit pelataan koko kentällä 5 vs 5. Molemmissa tasoissa on 8 joukkuetta. Otteluiden kesto on 2×15 min tehokasta aikaa tai kokonaisaika 45 min. Sijoitusotteluiden otteluaika on 2x20 min.

Osallistumismaksu:

Early Bird hinta 31.12.2023 saakka: 650€/peliryhmä. Mikäli samasta seurasta osallistuu useampi kuin yksi peliryhmä niin maksu on yhteensä 1150€ kahdelta peliryhmältä.

Hinnat 1.1.2024 alkaen  700€/peliryhmä. Mikäli samasta seurasta osallistuu useampi kuin yksi peliryhmä niin maksu on yhteensä 1250€ kahdelta peliryhmältä.

Ilmoittautumismaksu on 200€/joukkue. Turnausmaksun loppuosa tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua. 

Turnauksen järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Tässä tapauksessa ilmoittautumis/osallistumismaksut palautetaan.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset Gameresultsonlinen kautta 31.1.2024 mennessä. Mikäli joukkue peruu osallistumisensa 31.1.2024 jälkeen, on järjestävä seura oikeutettu pidättämään ilmoittautumismaksun ja ottamaan uuden joukkueen tilalle. 

Majoitus:

Turnausmajoituksen tarjoaa Scandic Eden Nokia kylpylähotelli. Etäisyys jäähallille on n.5km. Joukkueet varaavat ja maksavat itse majoituksen käyttäen varauskoodia joka löytyy alla olevan linkistä aukeavan majoitustarjouksesta. 
Scandic Eden Nokia majoitustarjous
Varaukset myyntipalvelusta sales.tampere@scandichotels.com
 

Kaikissa turnausta koskevissa asioissa ja kyselyissä voit ottaa yhteyttä:

Martti Ilmoniemi
HC Nokia U13 joukkueenjohtaja
email: 2011(at)hcnokia.fi
 

Tervetuloa viettämään mukava ja mieleenpainuva päivä jääkiekon parissa!

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com