Powered by GameResultsOnline.com tournament management

HC Nokia U13 (2012) Loppukesän kuumin turnaus

24.8. - 25.8.2024 Kattokeskus Areena, Nokia | Suomi Ilmoittaudu

Tervetuloa Nokialle loppukesän kuumimpaan turnaukseen avaamaan U13 kiekkokausi!

Huom! Early bird -hinnat 31.5.2024 asti

 

Turnaustasot:

Turnaus koostuu kolmesta eri tasosta, AAA, AA ja A. Turnaukseen otetaan maksimissaan 21 vierasjoukkuetta, seitsemän (7) AAA-tasolle ja seitsemän (7) AA-tasolle ja seitsemän (7) A-tasolle . Kotijoukkue osallistuu turnaukseen yhdellä joukkueella per taso. Sama seura voi ilmoittaa joukkueita kaikkiin sarjoihin tai vain yhteen peliryhmien tason edellytysten mukaan. Järjestäjä varaa oikeuden ohjata peliryhmien sijoittelua tasonsa mukaiseen sarjaan. 

Ottelut:

Pelit pelataan koko kentällä 5 vs 5. Kaikissa turnauksen sarjatasoissa on maksimissaan kahdeksan joukkuetta. Sarjojen sisällä joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, jossa ne pelaavat yksinkertaisen sarjan ja sen jälkeen sijoitusottelut. Kaikille osallistujille tulee 4-5 peliä. Otteluiden kesto on 2×15 min tehokasta aikaa tai kokonaisaika 45 min. Pelit pelataan lauantaina ja sunnuntaina mutta mahdollisuuksien mukaan turnauksen ensimmäiset pelit voidaan pelata jo perjantaina mikäli tämä osallistuvalle joukkueelle sopii. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa pelisysteemiä, mikäli turnauksen onnistunut läpivieminen tätä vaatii.  Käytössämme on kaksi kaukaloa.

Osallistumismaksu:

Early Bird -hinnat 31.5.2024 asti:

700 €/peliryhmä. Mikäli samasta seurasta osallistuu useampi kuin yksi peliryhmä niin maksu on yhteensä 1400 € kahdelta peliryhmältä ja 2100 € kolmelta peliryhmältä.

Hinnat 1.6.2024 alkaen:

750 €/peliryhmä. Mikäli samasta seurasta osallistuu useampi kuin yksi peliryhmä niin maksu on yhteensä 1450 € kahdelta peliryhmältä ja 2150 € kolmelta peliryhmältä.

Ilmoittautumismaksu on 200€/joukkue, joka laskutetaan joukkueen ilmoittautumisen jälkeen. Turnausmaksun loppuosa tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua. 

Turnauksen järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Tässä tapauksessa ilmoittautumis-/osallistumismaksut palautetaan.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset Gameresultsonlinen kautta 23.7.2024 mennessä. Mikäli joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumisensa jälkeen, on järjestävä seura oikeutettu pidättämään ilmoittautumismaksun ja ottamaan uuden joukkueen tilalle.  23.7.2024 jälkeen tehdyissä perumisissa, mikäli järjestävä seura ei saa uutta joukkuetta tilalle, on osallistumisensa peruva joukkue velvollinen maksamaan koko turnausmaksun.

Palkitseminen:

Kolmen parhaan joukkueen pelaajille jaetaan turnausmitalit omien pelien loputtua ja kunkin sarjan voittajajoukkue palkitaan pokaalilla. Lisäksi joukkueet saavat palkita omasta ryhmästään turnauksen tsempparipelaajan.

Ruokailu:

Joukkueille järjestetään lauantaina ja sunnuntaina turnausruokailu. Ruokailu tilataan sitovasti etukäteen. Ruokailun alustava hinta on 11 € /annos. Hinta tarkentuu myöhemmin.

 

Kaikissa turnausta koskevissa asioissa ja kyselyissä voit ottaa yhteyttä:

Janne Sahonen (040-66143358)

HC Nokia 2012 syntyneiden joukkueenjohtaja

email: 2012(at)hcnokia.fi

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com