Powered by GameResultsOnline.com tournament management

HC Nokia Tulitassuturnaus U11

7.1. - 8.1.2023 Kattokeskus Areena - Nokian jäähalli | Suomi

Tulitassuturnaus Nokialla 7.-8.1.2023

OTTELUOHJELMA JULKAISTU 30.10.2022. Turnausjärjestäjä pitää oikeuden otteluohjelman muutoksille, mikäli se on tarpeellista turnauksen sujuvalle läpiviennille. 

 

Turnaustasot:

Tapahtuma koostuu kahdesta turnauksesta Haaste ja Harraste (tasot AA+ ja A+). Turnaukseen otetaan 13 vierasjoukkuetta, seitsemän (7) Haaste ja kuusi (6) Harraste tasolle. Kotijoukkue osallistuu turnaukseen yhdellä peliryhmällä Haaste tasolle ja kahdella peliryhmällä Harraste tasolle. Sama seura voi ilmoittaa joukkueita molempiin sarjoihin tai vain toiseen peliryhmien tason edellytysten mukaan. Järjestäjä varaa oikeuden ohjata peliryhmien sijoittelua tasonsa mukaiseen sarjaan. Kotijoukkueet pelaavat kunkin tason sisällä tasavahvoin joukkuein. Odotamme vierasjoukkueilta samaa.

Ottelut:

Pelit pelataan koko kentällä 5 vs 5. Molemmissa turnauksissa on kahdeksan joukkuetta. Sarjojen sisällä joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, jossa ne pelaavat yksinkertaisen sarjan ja sen jälkeen sijoitusottelut. Alkusarjan lohkojen ensimmäiset ja toiset pelaavat sijoista 1-4 ja lohkojen kolmannet ja neljännet sijoista 5-8. Kaikille osallistujille tulee 5 peliä. Otteluiden kesto on 2×15 min tehokasta aikaa tai kokonaisaika 45 min. Käytössämme on kaksi kaukaloa.

Osallistumismaksu:

600€/peliryhmä. Mikäli samasta seurasta osallistuu useampi kuin yksi peliryhmä niin maksu on yhteensä 1050€ kahdelta peliryhmältä.

Ilmoittautumismaksu on 200€/joukkue. Turnausmaksun loppuosa tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua. 

Turnauksen järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Tässä tapauksessa ilmoittautumis-/osallistumismaksut palautetaan.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset Gameresultsonlinen kautta 8.12.2022 mennessä. Mikäli joukkue peruu osallistumisensa 8.12.2022 jälkeen, on järjestävä seura oikeutettu pidättämään ilmoittautumismaksun ja ottamaan uuden joukkueen tilalle. 

Palkitseminen:

Kaikille pelaajille jaetaan turnausmitalit ja kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi joukkueet saavat palkita omasta ryhmästään turnauksen tsempparipelaajan.

Ruokailu:

Joukkueille järjestetään turnausruokailu (Lounas lauantaina ja sunnuntaina, sekä päivällinen lauantaina) Ruokailu tilataan ja maksetaan etukäteen. Ruokailun hinta 10€.

 

Kaikissa turnausta koskevissa asioissa ja kyselyissä voit ottaa yhteyttä:

Janne Sahonen (040-66143358)

HC Nokia U11 joukkueenjohtaja

email: 2012(at)hcnokia.fi

 

Turnauksessa mukana olevat joukkueet: 

 

AA+ (8/8)

HC Nokia Oranssi

Rauman Lukko

Jää-Kotkat, Uusikaupunki

Kiekkohait Warriors, Salo

Kookoo Black, Kouvola

Kookoo Orange, Kouvola

Pirkkalan Pingviinit

Uplakers Ylöjärvi

 

A+ (8/8)

HC Nokia Musta

HC Nokia Valkoinen

Rauman Lukko

Hokkarit,Hämeenkyrö

Jää-Kotkat, Uusikaupunki

Kiekkohait Knights, Salo

KooKoo White, Kouvola

Pirkkalan Pingviinit Keisarit

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com