Powered by GameResultsOnline.com tournament management

HC Nokia - U12 Kauden avausturnaus

25.8. - 26.8.2023 Kattokeskus Areena - Nokian jäähalli | Suomi

Tervetuloa Nokialle U12 kauden avausturnaukseen elokuussa!

Huom! Early bird -hinnat 4.6.2023 asti

 

Turnaustasot:

Tapahtuma koostuu kahdesta turnauksesta Haaste ja Harraste (tasot AA+ ja A+). Turnaukseen otetaan maksimissaan 14 vierasjoukkuetta, seitsemän (7) Haaste ja seitsemän (7) Harraste tasolle. Kotijoukkue osallistuu turnaukseen yhdellä peliryhmällä Haaste tasolle ja yhdellä peliryhmällä Harraste tasolle. Sama seura voi ilmoittaa joukkueita molempiin sarjoihin tai vain toiseen peliryhmien tason edellytysten mukaan. Järjestäjä varaa oikeuden ohjata peliryhmien sijoittelua tasonsa mukaiseen sarjaan. 

Ottelut:

Pelit pelataan koko kentällä 5 vs 5. Molemmissa turnauksissa on kahdeksan joukkuetta. Sarjojen sisällä joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, jossa ne pelaavat yksinkertaisen sarjan ja sen jälkeen sijoitusottelut. Kaikille osallistujille tulee 4 peliä. Otteluiden kesto on 2×15 min tehokasta aikaa tai kokonaisaika 45 min. Joukkueen ensimmäinen peli pelataan (mahdollisesti) perjantai iltana ja loput pelit pelataan lauantaina. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa pelisysteemiä, mikäli turnauksen onnistunut läpivieminen tätä vaatii.  Käytössämme on kaksi kaukaloa.

Osallistumismaksu:

Early Bird -hinnat 4.6.2023 asti:

650€/peliryhmä. Mikäli samasta seurasta osallistuu useampi kuin yksi peliryhmä niin maksu on yhteensä 1150€ kahdelta peliryhmältä.

Hinnat 5.6.2023 alkaen:

700€/peliryhmä. Mikäli samasta seurasta osallistuu useampi kuin yksi peliryhmä niin maksu on yhteensä 1250€ kahdelta peliryhmältä.

Ilmoittautumismaksu on 200€/joukkue, joka laskutetaan joukkueen ilmoittautumisen jälkeen. Turnausmaksun loppuosa tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua. 

Turnauksen järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Tässä tapauksessa ilmoittautumis-/osallistumismaksut palautetaan.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset Gameresultsonlinen kautta 23.7.2023 mennessä. Mikäli joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumisensa jälkeen, on järjestävä seura oikeutettu pidättämään ilmoittautumismaksun ja ottamaan uuden joukkueen tilalle.  23.7.2023 jälkeen tehdyissä perumisissa, mikäli järjestävä seura ei saa uutta joukkuetta tilalle, on osallistumisensa peruva joukkue velvollinen maksamaan koko turnausmaksun.

Palkitseminen:

Kaikille pelaajille jaetaan turnausmitalit ja kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi joukkueet saavat palkita omasta ryhmästään turnauksen tsempparipelaajan.

Ruokailu:

Joukkueille järjestetään lauantaina turnausruokailu. Ruokailu tilataan ja maksetaan etukäteen. Ruokailun alustava hinta on 11€.

 

Kaikissa turnausta koskevissa asioissa ja kyselyissä voit ottaa yhteyttä:

Janne Sahonen (040-66143358)

HC Nokia U12 joukkueenjohtaja

email: 2012(at)hcnokia.fi

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com