PuuhaPark HAKI Cup 2021 TURNAUS TÄYNNÄ!

18.9. - 19.9.2021 Lohjan jäähalli, Nummela 1, Nummela 2 | Suomi

Säännöt

Turnaussäännöt:

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton U12 ikäluokan sääntöjä, sekä turnaussäännöissä erikseen mainittuja lisämääräyksiä kuten peliaika.

Otteluiden tehollinen peliaika on 2x15 minuuttia ja kokonaisaika alkusarjoissa maksimissaan 40 minuuttia, sijoitusotteluissa maksimissaan 50 minuuttia, jos peli on tasalukemissa ottelun kokonaisajan ollessa 40min tai yli, suoritetaan heti voittomaalilaukauskilpailu. 3 laukojaa / joukkue, jonka jälkeen pareittain. Tuomari arpoo aloittajan.

Aikalisän ottaminen EI OLE sallittua!

Joukkueidenn pitää olla valmiina 5 minuuttia ENNEN oman ottelun alkamista, myöhästynyt joukkue tuomitaan hävinneeksi (maalierolla 5-0).

Muutoksista ilmoitetaan mukana oleville joukkueille.

Otteluvoitosta joukkue saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja häviöstä nolla (0) pistettä. Kahden tai useamman joukkueen ollessa tasapisteissä, ratkaistaan tasapisteissä olevien joukkueiden järjestys seuraavasti:

Isot rangaistukset:

Mikäli pelaajalle tuomitaan ottelurangaistus, suljetaan hänet turnauksesta pois.

Turnauksen järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Osallistuvat joukkueet vastaavat siitä, että kaikilla pelaajilla on voimassa oleva lisenssi ja vakuutukset.

Turnauksessa on sekä virallisia liiton alaisia tuomareita, että juniorituomareita. Edellytämme kaikilta joukkueilta asiallista käytöstä, niin vaihtopenkillä kuin katsomossa. Turnauksen järjestäjällä on oikeus sulkea kesken turnauksen henkilöitä pois tapahtumasta jos esiintyy jatkuvaa epäasiallista käytöstä.