Powered by GameResultsOnline.com tournament management

DomaCare-turnaus

2.9.2017 Lohjan jäähalli | Suomi

Säännöt

Säännöt

 

Harjun Kiekko F1-08 turnaus 2.9.2017

 

Pelialue

Ottelut pelataan pitkittäisellä kentällä, kaukalo jaettuna keskeltä kahteen kenttään ja vaihdot vaihtoaitioista. Ottelut pelataan 4 vs 4 juniorikiekolla (sininen) ja normaalein maalein.

 

Peliaika

Peliaika on n.24 minuuttia juoksevaa aikaa kahden minuutin vaihdoilla. Pelikelloa ei pysäytetä vaihtojen ajaksi, vaan peli jatkuu molemmilla kentillä heti, kun joukkueet ovat vaihdon jälkeen valmiina.

 

Vaihdot

ilmoitetaan äänimerkillä kahden minuutin välein. Viimeinen vaihto kuulutetaan. Turnauksen johdolla on oikeus perustelluista syistä muuttaa peliaikaa. Virallinen aika katsotaan hallin kelloista. Peliryhmän on oltava vaihtoaition takana pelivarusteissa 5 minuuttia ennen pelin alkamisaikaa ja siirryttävä vaihtoaitioon heti, kun edellisen pelin peliryhmät ovat poistuneet. Mikäli peliryhmä ei ole jäällä peliohjelmaan merkittynä pelin alkamisajankohtana valmiina aloittamaan peliä, tuomitaan ko. peliryhmä aloittamaan peli kolmen (3) maalin tappioasemasta. Kaikkia pelaajia on peluutettava tasapuolisesti. Viirinvaihto sekä tsempparipalkintojen jako suoritetaan pelin jälkeen jäällä.

 

Pelijärjestelmä

Ottelut pelataan neljällä kenttäpelaajalla + maalivahti ja joukkueet jaetaan neljän peliryhmän lohkoihin, otteluohjelman mukaisesti. Kaikkia joukkueessa mukana olevia pelaajia on peluutettava tasapuolisesti. Vastuu pelaajien tasapuolisesta peluuttamisesta jää joukkueiden ohjaajille. Alkulohkojen voittajat pelaavat välierät, joiden voittajat menevät loppuotteluun ja häviävät osapuolet pronssiotteluun

 

Järjestys sarjataulukossa

Alkusarjassa joukkueiden paremmuuden määrää kerättyjen pisteiden määrä. Alkulohkopelien voitosta saa 2 pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Mikäli joukkueiden pisteet ovat alkusarjassa tasan otteluiden jälkeen, ratkaisee tasapisteissä olevien joukkueiden paremmuuden: - - 1) Keskinäinen ottelu

2) Koko alkusarjan maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus).

3) Jos maaliero on sama, ratkaisee järjestyksen tehtyjen maalien lukumäärä.

4) Jos mikään näistä ei tuo eroa, niin lohkon sijoitus ratkaistaan arvalla.

 

Sijoitusottelut

Sijoitusottelun päättyessä tasan suoritetaan paremmuuden selvittämiseksi voittolaukauskilpailu ensin kolmella pelaajalla/joukkue SJL:n sääntöjen mukaisesti. Tämänkin päättyessä tasan, jatketaan pelaaja kerrallaan, kunnes maaliero syntyy. Laukaisija on aina eri pelaaja.

 

 

Pelipassit ja vakuutukset

Osallistuvat peliryhmät vastaavat siitä, että jokaisella peliryhmän pelaajalla ja toimihenkilöllä on voimassa oleva pelipassi ja sitä vastaava vakuutus. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien peliryhmien mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista.

 

Palkinnot

Kaikki pelaajat palkitaan viimeisen pelin jälkeen palkintojenjaossa mitaleilla. Viirit vaihdetaan pelien jälkeen ja ne jaetaan peliryhmän sisällä oman harkinnan mukaan. Jokaisen pelin jälkeen palkitaan jokaisesta peliryhmästä tsemppari. Valinnan suorittavat vastustajan peliryhmän toimihenkilöt.

Samalle pelaajalle ei voida antaa kahta tsempparipalkintoa. Valinta ilmoitetaan ennen pelin (5min) päättymistä kirjurille.

 

Vastalauseet

Turnauksen mahdolliset vastalauseet käsittelee turnauksen jury (turnauksen johtaja + osallistuvien peliryhmien joukkueenjohtajat). Vastalause on laadittava kirjallisesti ja esitettävä 10 min. kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 50 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Mikäli jury ei pysty ratkaisemaan vastalausetta, toimitetaan vastalause + juryn lausunto SJL eteläisen alueen aluepäällikölle.

 

Pelinohjaajat

Pelinohjaajina toimivat järjestävän seuran nimeämät ohjaajat.

 

Rikkeet ja rangaistukset

Kun pelaaja tekee rikkeen, vihelletään peli poikki ja kerrotaan rikkoneelle pelaajalle katkon syy ja poistetaan hänet ko. vaihdosta. Tilalle tulee seuraava vuorossa oleva pelaaja. Rikkonut pelaaja voi osallistua seuraavaan vaihtoonsa normaalisti. Jos joku pelaaja tekee pelin aikana toistuvasti rikkeitä hyödyntäen rangaistuksen puuttumista, tulee pelinohjaajan poistaa pelaaja ottelun loppuajaksi.

 

Muuta

Joukkueenjohtajien on käytävä viimeistään 30 minuuttia ennen ensimmäisen pelin alkua turnaustoimistossa ilmoittautumassa turnaukseen. Turnauksen tulospalveluna käytetään järjestelmää, joka päivittyy reaaliajassa. Turnauksen tulospalvelu löytyy osoitteesta

http://www.gameresultsonline.com/harjun-kiekko/domacare-turnaus

Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliigasääntöjä yhdessä näiden turnaussääntöjen kanssa.

 

Turnausvastaava

Turnauksen vastaavana toimii järjestävän joukkueen

Joukkueenjohtaja Pertti Metsälä

0400-707122

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2020 GameResultsOnline.com