Powered by GameResultsOnline.com tournament management

HAKI U9 SYYSTURNAUS, täynnä

17.9.2022 Lohja | Suomi

Turnaussäännöt

Turnaus pelataan SJL JUNIORISÄÄNNÖIN JA –OHJEISTUKSIN sekä SJL KILPAILUSÄÄNNÖIN.

Pelaajien lukumäärä 

Pelit pelataan 4+1 vs. 4+1 kokoonpanolla. 

Pelialue 

Kaikki turnauksen pelit pelataan puolikkaalla kentällä. Kenttä jaetaan puoliksi helposti purettavalla ja siirrettävällä välilaidalla, joka sijoitetaan punaviivalle. Kaukalossa pelataan kahta ottelua samanaikaisesti. Vaihtoaitioina käytetään kentän varsinaisia vaihtoaitioita. 

Peliaika 

Yksi peli on 24 minuuttia suoraa aikaa. Turnauksen johdolla on perustelluista syistä oikeus muuttaa peliaikaa. 

Pelipaidat

Kotijoukkueet pelaavat tummassa pelipaidassa ja vierasjoukkue vaaleassa pelipaidassa.

Pelaajien vaihtaminen ja vaihtojen pituus 

Vaihdot ilmoitetaan summerilla 2 min välein, jolloin peli katkaistaan automaattisesti, välittämättä kentällä olevasta pelitilanteesta. Ottelun pelinohjaaja ratkaisee vaihtoajan aiheuttamat kiistatilanteet itsenäisesti. Pelikelloa ei pysäytetä vaihtojen ajaksi. Vaihdot suoritetaan leijonaliigan mukaisesti ns. lentävällä vaihdolla.  

Peliväline ja maalit 

Turnauksessa käytetään mustaa kiekkoa. Käytössä isot maalit. 

Pelin käynnistäminen 

Maalivahdin sulkiessa kiekon, tuomari viheltää pilliin ja hyökkäävä joukkue siirtyy omalle kenttäpuoliskolle. Maalivahti laittaa kiekon maalin taakse ja ottelu jatkuu. Kiekon mennessä keskilaidan yli hyökkäävän pelaajan toimesta jatkuu peli puolustavan joukkueen toimesta, jos puolustava pelaaja toimittaa kiekon laidan yli jatkuu peli hyökkäävän pelaajan toimesta. Otteluiden alussa sekä maalien jälkeen peli jatkuu aloituksella pelialueen keskeltä. Tuomarin viheltämän pelikatkon jälkeen peli jatkuu kiekon pitäneen joukkueen toimesta neutraalista paikasta. 

Otteluiden vaihto ja pelin aloittaminen 

Otteluaikataulu on tiukka, joten joukkueiden tulee olla pelin alkaessa paikalla. Noudattehan otteluaikatauluja.

Maalintekijät ja tilastointi 

Otteluissa kuulutetaan maalintekijät ja maalintekijät myös merkitään pöytäkirjaan. Joukkueet huolehtivat maalintekijöiden oikeellisuudesta ja ilmoittavat tarvittaessa korjaukset otteluiden aikana. Sähköisiin ja paperisiin asiakirjoihin ei tehdä muutoksia peliajan jälkeen. 


Palkinnot 

Kaikki pelaajat palkitaan mitalein ja turnauksen kolme parasta pokaalilla. Lisäksi jokaisessa pelissä jaetaan tsemppparipalkinnot molemmille joukkueille. Turnauksessa ei otteluissa vaihdeta keskenään tsempparikiekkoja.

Pelinohjaus, tuomitseminen, jury 

Harjun Kiekko järjestää pelinohjauksen ja online-pöytäkirjan. 

Rangaistukset 

Rikkeen sattuessa pelinohjaaja katkaisee pelin ja kertoo rikkeestä virheen tehneelle pelaajalle. Toistuvasta tai selvästi tahallisesta virheestä pelaaja poistetaan kentältä loppuvaihdon ajaksi ja korvaava pelaaja tulee kentälle, kuten leijonaliigan sääntöjen mukaan. 

Pisteet ja sijoitus turnauksessa 

Pisteet voitosta 2, pisteet tasapelistä 1, pisteet tappiosta 0. 

Jos kaksi tai useampia joukkuetta päätyy lohkossa tasapisteisiin, ratkaistaan näiden keskinäinen sijoitus seuraavassa järjestyksessä: 

1) Pisteet 

2) Keskinäisten otteluiden pisteet 

3) Lohkon otteluiden maaliero 

4) Lohkon otteluiden tehdyt maalit 

5) Alkusarjan pelit, pisteet, keskinäiset ottelut, lohkojen maaliero, lohkon otteluiden tehdyt maalit

6)Arpa

Pukukoppikäytävät ja katsomo 
Pukukoppikäytävillä saa oleskella ainoastaan pelaajat ja joukkueiden toimihenkilöt. Vanhempien paikka on katsomossa ja jäähallin puolella. 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com