Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U11 PuuhaPark HaKi Cup 2023

31.3. - 2.4.2023 Lohjan jäähalli, Kisakallion jäähalli, Nummelan jäähalli | Suomi

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan seuraavia turnaussääntöjä ja muilta osin SJL:n vahvistamia kauden 2022-2023 kilpailusääntöjä:

  1. Ottelut pyritään aloittamaan tarkasti ilmoitettuna aikana. Jos joukkue ei ole otteluohjelman mukaisena alkuaikana valmiina aloittamaan peli, tuomitaan ottelu päättyneeksi 5-0 toiselle joukkueelle. Jos kumpikaan ei ole valmiina tuomitaan peli päättyneeksi 0-0. Toimitsijoilla on oikeus tehdä poikkeuksia tähän pykälään painavasta syystä.
  2. Otteluaika on 2x15 minuuttia, yhden minuutin pituisella erätauolla. Ottelu päättyy aina tasan 45 minuuttia otteluohjelman mukaisen alkuajan jälkeen (kokonaisaika enintään 45 minuuttia).
  3. Toimitsijoilla on oikeus viivästyttää ottelun alkuaikaa tai keskeyttää ottelu painavasta syystä. Tällainen poikkeuksellinen toimenpide ei vaikuta ottelun päättymiseen edellä mainittuna aikana.
  4. Otteluissa ei ole käytössä aikalisiä tiukan otteluohjelman ja lyhyen kokonaisajan takia.
  5. Otteluissa ei lasketa maalivahtien torjuntoja eikä mahdollisia maalivahtien vaihtoja merkitä pöytäkirjaan.
  6. Joukkueen tulee noudattaa osoitetun pukeutumistilan viimeisiä luovutusaikoja. Jos toinen joukkue kärsii viivästyneestä pukeutumistilan avaimen luovuttamisesta on turnausvastaavilla oikeus rangaista syyllistä joukkuetta kahden pisteen menetyksellä.
  7. Joukkueen tulee lisätä kaikki turnauksessa pelaavat pelaajat Gameresultsonline.com -palveluun viimeistään keskiviikkona 29.3.2023 klo 23:59. Joukkueen kokoonpanossa saa olla enintään 22 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. Lisäyksille kokoonpanoon tämän jälkeen tulee hakea poikkeuslupa turnausvastaavilta. Toimitsijoilla on oikeus poistaa sellainen pelaaja ottelusta, jota ei ole ilmoitettu asianmukaisesti tässä kuvatuilla menettelyillä.
  8. Ottelukohtaiseen kokoonpanoon lisätään kaikki joukkueen pelaajat toimitsijoiden toimesta, eikä kokoonpanoja tarvitse ilmoittaa ottelukohtaisesti.
  9. Kun pelaaja on kerran ollut kiinnitettynä tietyn joukkueen kokoonpanoon, samainen pelaaja ei voi pelata turnauksessa enää toisen joukkueen kokoonpanossa (ml. saman joukkueen toiset tasoryhmät).
  10. Järjestäjällä on oikeus muuttaa turnaussääntöjä 31.3. klo 15 mennessä pakollisen syyn takia. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan välittömästi tällä sivulla sekä kirjallisesti mukana oleville joukkueille.

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com