Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U11 PUUHAPARK HAKI CUP 2022

1.4. - 3.4.2022 Lohja, Kisakallio, Nummela | Suomi Ilmoittaudu

Turnauskutsu 8. PuuhaPark HaKi Cup

Harjun Kiekko ry:n U11-joukkue kutsuu kaikkia kansainvälisen jääkiekkoliiton alaisten seurojen U11-joukkueita osallistumaan kansainväliseen PuuhaPark HAKI Cup 2022-turnaukseen, joka järjestetään Lohjan, Nummelan ja Kisakallion jäähalleissa 01.04– 03.04.2022. Turnaus on järjestyksessä kahdeksas, jonka Harjun Kiekko on samalla konseptilla järjestänyt.

Turnauksessa noudatetaan jääkiekon kansainvälisiä ja kansallisia sääntöjä sekä turnaussäännöissä erikseen mainittuja lisämääräyksiä. Turnaussäännöt julkaistaan myöhemmin turnauksen tulospalvelu-sivuilla.

Ottelupaikat

Lohjan jäähalli, Runokatu 1, Lohja

Esbecon Areena, Kuoppanummentie 22, Nummela

OP-Halli, Kuoppanummentie 22, Nummela

Kisakallion jäähalli, Kisakalliontie 284, Lohja

Joukkuemäärät

HAKI Cupiin hyväksytään 36 joukkuetta, jotka jaetaan alustavan suunnitelman mukaisesti seuraaviin tasoryhmiin:

  • AAA 12 joukkuetta
  • AA 12 joukkuetta
  • A 12 joukkuetta

Joukkueet hyväksytään mukaan seuraavassa järjestyksessä:

1. Ulkomaalaiset joukkueet

2. Suomalaiset joukkueet, korkeintaan 1 joukkue/seura/tasoryhmä

3. Ilmoittautumisjärjestys

Turnaussäännöt

Otteluiden tehollinen peliaika on 2x15 minuuttia ja kokonaisaika maksimissaan 50 minuuttia. Turnaustapa ja otteluohjelma julkaistaan myöhemmin turnauksen tulospalvelu-sivuilla.

Turnausmaksu

Turnausmaksu muodostuu samasta seurasta ilmoittautuvien joukkueiden lukumäärän perusteella.

  • 1 joukkue     750€
  • 2 joukkuetta 1400€ (700€/joukkue)
  • 3 joukkuetta 2025€ (675€/joukkue)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen niina.arvola@harjunkiekko.fi tai gameresultsin kautta viimeistään 15.1.2022 klo 16.00 mennessä. Ilmoittautumisviestissä tulee mainita seura, joukkue, yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite sekä joukkueelle toivottu sarjataso.

Ilmoittautumisen jälkeen joukkueelle lähetetään sähköpostitse vahvistus ilmoittautumisesta sekä lasku osallistumismaksun 1. erästä (ns. varausmaksu, 150€/joukkue).
Lasku on maksettava eräpäivään menneessä, jotta ilmoittautuminen hyväksytään. Viitenumeroa on käytettävä, jotta maksu kohdistuisi oikealle joukkueelle. Osanottomaksu palautetaan, mikäli joukkuetta ei hyväksytä mukaan turnaukseen. Mikäli joukkue peruuttaa osanottonsa force majeure-syystä, voi järjestelytoimikunta palauttaa ennakkomaksun kokonaan tai osan siitä. Mikäli peruutus tapahtuu 15.02.2022 jälkeen, ei maksettuja maksuja palauteta.

Joukkueen sähköpostiosoite on ilmoitettava ilmoittautumisessa, koska kaikki informaatio ja lisämääräykset tullaan toimittamaan sähköpostilla.

Majoitus ja ruokailu          

Joukkueille tullaan järjestämään majoitusmahdollisuus. Tästä tiedotetaan myöhemmin. Ruokailu järjestetään jokaisella hallilla. Ruokailun hinta ja aikataulut tiedotetaan myöhemmin.

Muuta

lisätietoja: Niina Arvola 0440494924 niina.arvola@harjunkiekko.fi

Järjestäjä varaa itselleen oikeuden sijoittaa joukkueet siihen tasoturnaukseen, johon se katsoo joukkueen kuuluvan. Joukkueella on oikeus esittää toivomuksia tasonsa suhteen ilmoittautumisen yhteydessä. Tasojen tarkistus tehdään alkuvuonna 2022.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa turnaussääntöjä tilanteen niin vaatiessa. Muutoksista ilmoitetaan kirjallisesti mukana oleville joukkueille.

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2021 GameResultsOnline.com