Powered by GameResultsOnline.com tournament management

GrIFK Grani on ICE 10 Turnaus 27-28.4

27.4. - 28.4.2019 Kauniainen, Kauniaisten jäähalli | Suomi

 

Terve kaikki,

 

Tässä tiivistettynä hiukan infoa tulevasta Grani on Ice- turnauksesta 27.4 ja 28.4.2019

Jokainen joukkue pelaa 3 ottelua ja 2 sijoitusottelua, yhteensä 5kpl.

Turnauksen otteluohjelma, ruokailuaikataulu, tulospalvelu sekä muuta hyödyllistä infoa löytyy osoitteesta http://www.gameresultsonline.com/grfik10granionice/grifk-grani-on-ice-10

Huomioikaa että sekä la että su päivinä pelataan omat sarjat joten valitkaa oikea päivä. Tilanpuutteen vuoksi tulee pukukopeissa olemaan useampi joukkue, joten suosittelemme ottamaan mukaan varustehenkarin, jos sellainen löytyy. Turnaustoimisto on jäähallissa heti sisääntulon vieressä, jonne voitte ilmoittaa viime hetken muutokset joukkueissa.

Kiitos että ilmoititte ruokailijoiden määrät sekä allergiat. Ruokana tarjolla lihamakaronilaatikko, porkkanaraaste, näkkileipää, mehu/vesi sekä jälkiruokana lettuja. Allergikoille/erikoisruokavalioisille olemme tilanneet omat ruoka-annokset ja jälkiruuat. Ilmoitattehan pikaisesti, mikäli joku oli jäänyt vielä ilmoittamatta? Paikan päällä ruokailun voi myös maksaa käteisellä tai kortilla.

PYSÄKÖINTI

Kauniaisten jäähallin tuntumassa on iso tienrakennusprojekti käynnissä, joka syö osan parkkialueesta. Bembölentien (Jorvista päin tullessa) puolelta ei pääse kääntymään Vanhalle Turuntielle hallille koska tie on suljettu. Samaan aikaan on lauantaina GrIFK kuplahallissa jalkapalloturnaus, joten toivoisimme että mahdollisimman moni tulisi kimppakyydeillä. Parkkialue löytyy myös Granin hiihtokeskuksesta Granibacken jonne voi myös pysäköidä, sekä Vanhan Turuntien varrelle voi myös pysäköidä.

 

PELAAJAPALKINNOT

Jokainen pelaaja tulee saamaan diplomin sekä mitalin. Jokaisesta joukkueesta tulisi toimihenkilöiden valita yksi tsempparipalkinnon saaja, joka palkitaan viimeisen pelin päätyttyä. Pyytäisinkin että ilmoittaisitte ko. pelaajan nimen sekä pelinumeron turnaustoimistoon/toimitsija-aitioon tai tekstiviestillä ennen pelin päättymistä.

 

TURNAUSPASSI

Myymme paikan päällä turnauspasseja joiden arvo on 5€ tai 10€,  passilla voi ostaa kaikkia tuotteita turnauksessa. Passin voi antaa lapselle ja maksaa kortilla tai käteisellä.

Granin hallilla on hyvin katsojille tilaa sekä oheistoimintaa koko viikonlopun ajan, joten tänne on hyvä kutsua sukulaiset mukaan! Tarjolla Buffasta herkkuja sekä makkaraa, lohikeittoa ja hodareita isompaan nälkään.

 

Jos tulee vielä jotain kysyttävää, olkaa yhteydessä tony.aulin@antalis.com tai 0400 205 241.

 

Tervetuloa Grani on ice turnaukseen!!

 

 

 

KARTTA (Bembölentien puolelta ei pääse kääntymään Vanhalle Turun tielle koska tie suljettu) Joten suunnatkaa tielle Vanha Tienhaara ja täältä pääsee kääntymään Vanhalle Turun tielle

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2022 GameResultsOnline.com