Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Syysturnaus FoPS U11 (Täynnä)

16.9.2023 Forssa 1, Forssa 2 | Suomi

Turnausinfo

Yleistä

Turnaus pelataan lauantaina 16.9.2023 Forssan kilpahallissa ja harjoitushallissa. Jäähallin osoite urheilukentänkatu 6, 30100, Forssa.

Turnaukseen osallistuu yhteensä 10 joukkuetta AA- ja A-tasoille. Pelit ovat pitkän kentän pelejä.

Otteluohjelma, säännöt ja joukkueet löytyvät turnaussivustolta.

 

Pukuhuoneet ja varusteiden säilytys

Pukuhuoneita on käytössä 9 kappaletta joten jokaiselle seuralle löytyy oma koppi.

 

Turnausruokailu

Turnausruokailu järjestetään Heikan koululla noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tarjolla on lounaalla lihamakaronilaatikko ja päivällisellä perunamuusi ja lihapullat. Ruoan valmistaa paikallinen kahvila- ja pitopalveluyritys Café Tammela.

Ruokailut sisältävät pääruuan, salaatin, juomat, kahvin sekä leipää. Aterian hinta 11 € per pelaaja/toimihenkilö. Ilmoittautumiset ruokailuihin 31.8.2023 mennessä sähköpostilla sami.siltainsuu@hotmail.com. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Heikan koulu sijaitsee osoitteessa saksankatu 23, 30100, Forssa.

 

Turnaushotelli

Majoituksia turnaukseen voit tiedustella Hotel Fabrik Forssan kautta. Forssan keskustassa sijaitseva Hotel Fabrik tarjoaa laadukasta majoitusta turnauksen ajaksi. Koodia: FopsU11syys käyttämällä saa varattua Hotel Fabrikin majoituksen -10 % alennuksella heidän nettisivuiltaan 15.-17.9.23 väliselle ajalle . Koko joukkuetta koskevasta majoituksesta tulee olla suoraan yhteydessä Petra Norring/ Hotel Fabrik +358 503372109 petra.norring@hotelfabrik.fi

Hotelli sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä jäähallista ja majoitus sisältää aamiaisen. https://www.hotelfabrik.fi/?gclid=CjwKCAiApvebBhAvEiwAe7mHSHb3N8jAJCPEIc0ufRzkbI_BivAAgl3r5vKpADSxh0hLfgjkfX4gwRoCaoQQAvD_BwE

 

Turnaussivusto

Varmistakaa vielä, että joukkuetiedot ovat ajan tasalla turnaussivustolla. Teemme jojoille whatsapp- ryhmän, jotta tieto kulkee kaikille joukkueille turnauksen aikana nopeasti. Päivittäkää kokoonpanot (lisäyksiä ja poistoja voi tehdä myöhemmin) ja joukkueen logo.

 

Turnaustoimisto

Turnaustoimisto sijaitsee pukukoppikäytävän keskiosassa

 

Kioski

Kioski palvelee koko turnauksen ajan ja siellä on myynnissä laajasti tuotteita eri lähtöön, myös ravitsevia välipaloja. Isoon nälkään makkaraa ja hotseja. Kioskin tuotot menevät 100 % FoPS junioritoiminnan hyväksi.

Jäähallissa tarjolla turnauspäivän ajan metrilakua ja arpajaiset.

 

Striimaus ja kuvaus

Kilpahallin ottelut tullaan välittämään leijonat.tv palvelun kautta tämän takia striimaus omiin kanaviin ei ole sallittua kilpahallin puolella. Harjoitushallin otteluita saa striimata.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com