Rullakiekon U16 Sm-turnaus

10.7. - 11.7.2021 Paraisten jäähalli | Suomi

Rullakiekon U16 Sm-turnaus Saaristokaupunki Paraisilla 10-11.7.2021. Leppoisaa Sporttia lomailufiiliksissä.

Pelitapa:

Launtaina 8 joukkuetta kahdessa lohkossa. Sunnuntaina ylemmät ja alemmat jatko-ottelut. sekä sijoitusottelut.

Peliaika: Lauantaina 2x15min juoksevaa aikaa. Ottelun kaksi viimeistä minuuttia tehokasta peliaikaa, jos joukkueilla maalin ero. Lauantaina ei ole jatkoaikoja. tasatilanteessa 3 laukaisijan voittolaukaus kisa, jonka tulos vaikuttaa vain, jos keskinäisen tasapelin joukkueet samoissa pisteissä ja maalierossa.

Sunnuntaina peliaika 2x18min. Tasatilanteessa 3min jatkoaika äkkikuolemalla. Jos vielä tasatilanne, niin 3 laukaisijan voittomaalikilpailu. Sama laukaisija ei voi ampua ennen kuin kaikki joukkueesta ovat ampuneet, jos tilanne vielä tällöin ratkeamatta.

Säännöt: Turnauksessa Iihf rullakiekkosäännöt pienin muutoksin.

Poikkeavuudet:

- Kaikilla pelaajilla tulee olla hartiasuojat tai kevytsuojat loukkaantumisten minimoimiseksi

- Nyrkillä päähän lyönnistä tulee automaattinen ulosajo 1,5min+prk tai 4+prk tuomarin harkinnan mukaan

- Jos kahdella viimeisellä minuutilla 2 pelaajaa jäähyllä, seuraavasta rangaistuksesta seuraa rangaistuslaukaus.

- Varsinaisella peliajalla rangaistuslaukauksessa pelikello pysäytetään

Yleistä:

- Jokaisella pelaajalla tulee olla vakuutus. Turnausjärjestäjä ei ole vakuuttanut yksittäisiä pelaajia.

- Turnausruokailun jokainen joukkue voi tilata pelaajille ja kannattajille.

Turnausmajoitus Hotel Kalkstrand, Strandbogroup

Hallille vain terveenä. Käytä sisätiloissa maskia. Pese käsiä ja käytä käsidesiä.

Muista turvavälit ja seuraa pelejä vain oman seurueesi kanssa.

Mielellään seuraa vain oman joukkueesi pelejä. Hallin ulkopuolella olevassa ulkotelttakahviossa voit odottaa pelien alkamista terveysturvallisesti.

Hallin pihalta Kiekkobussin myymälästä kaikki tarvikkeet rullaan ja jääkiekkoon.

Jokaisen joukkueen makeimman pelaajan palkitsee turnausalueelta löytyvä Makulaku.