Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Nokia Girls Cup 2023

29.7.2023 Nokia, Keskuskenttä | Suomi

Säännöt

Säännöt

T13-sarja:

  • Pelimuoto 8 v 8
  • Peliaika 1 x 25min
  • Normaali paitsiosääntö
  • Alkulohkoissa sijoitukset  ratkeavat seuraavasti:
  • Sijoitusotteluissa ottelun päättyessä tasan suoritetaan rangaistuspotkukilpailu kolmella pelaajalla. Mikäli tilanne on vielä tämän jälkeen tasan, jatketaan pari kerrallaan aina ratkaisuun asti. Jokaisen pelaajan on potkaistava ennen kuin kukaan saa potkaista toista kertaa siihen asti kun pienemmän pelaajamäärän omaavan joukkueen kaikki pelaajat ovat potkaisseet. Maalivahdin saa vaihtaa ennen rangaistuspotkuja.
  • Jokainen joukkue pelaa turnauksessa 5 ottelua
  • Turnauksessa on käytössä Keltaiset ja punaiset kortit. Punaisen kortin saaneen on poistuttava ottelun ajaksi pois kenttäalueelta. Mikäli joku joukkueen toimihenkilö saa punaisen kortin on hänen tultava turnauspäällikön kuultavaksi ennen kuin on lupa palata joukkueen mukaan seuraavaan peliin.

Sijoitukset lohkoissa määräytyvät seuraavien otteluiden järjestäjän asettamien sääntöjen mukaisesti: 1) Pisteet 2) Keskinäisten otteluiden pisteet 3) Keskinäisten otteluiden maaliero 4) Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit 5) Lohkon otteluiden maaliero 6) Lohkon otteluiden tehdyt maalit 7) Arpa

Mahdolliset vastalauseet tulee jättää kirjallisena tunnin kuluessa ottelun päättymisestä, Vastalausemaksu on 100 euroa, joka palautetaan mikäli vastalause hyväksytään. Turnauksen jury käsittelee asian ja antaa kirjallisen vastauksen mahdollisimman pian vastalauseen jättämisen jälkeen.

Yli-ikäisyyslupa pitää aina kysyä järjestäjältä etukäteen ja niitä myönnetään vain hyvillä perusteluilla.

Yli-ikäiset pitää merkitä käsinauhalla ja maksimissaan kaksi saa olla yhtäaikaa kentällä.

Pelaajalistat syntymävuosineen pitää toimittaa turnausjärjestäjälle ennen ensimmäistä peliä

Muistetaan että on kyse lasten peleistä niin ei oteta peliä liian vakavasti ja annetaan lasten pelata sekä nuorille tuomareille rauha viheltää.

Jokaisesta sarjasta palkitaan kolme parasta joukkuetta mitalein ja voittaja pokaalilla.

Jokaisesta osallistuvasta joukkueesta palkitaan yksi pelaaja "tsemppari" palkinnolla

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com