Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Hopeakiekko U10 (2014)

16.12.2023 Myyrmäki 2 , Myyrmäki 1 | Suomi

TERVETULOA VANTAAN MYYRMÄKEEN PERINTEISEEN HOPEAKIEKKOTURNAUKSEEN LAUANTAINA 16.12.2023!

 

Turnaus pelataan ensi kertaa tasoturnauksena kahdessa jäähallissa Myyrmäen uudistetussa urheilupuistossa halleissa 1 ja 2. Vähemmän ja enemmän pelanneille on omat 12 peliryhmän turnauskaaviot ja kaikille tulee viisi alkusarjan ottelua sekä vähintään yksi ja enintään kolme jatko-ottelua. Jäähallin osoite on Raappavuorentie 10, 01600 Vantaa.

Tiedossa on hieno, mutta pitkä turnauspäivä 24 peliryhmälle. Turnaus pelataan klo 8 - 21 välisenä aikana. Molemmissa halleissa kunnolliset istumakatsomot ja kahvio sekä makkaranmyynti koko tapahtuman ajan. 

TURNAUS ON TÄYNNÄ!

 

PELITAPA

Ottelut pelataan puolikkaalla kentällä 4+1 vs. 4+1 pelinä. Pelikiekkona virallinen musta kiekko. Normaalikokoiset maalit. Vaihtojen yhteydessä peli jatkuu kiekon tiputuksella, kun molempien peliryhmien ensimmäiset pelaajat ovat jäällä.

PALKINNOT

Kaikki pelaajat palkitaan osallistujamitalein sekä kolme parasta peliryhmää pokaalilla. Turnauksen päätteeksi jokaisesta peliryhmästä palkitaan joukkueen itsensä valitsema turnaustsemppari.

Jokaisen pelin jälkeen peliryhmät vaihtavat tsemppariviirin - tai kiekon peliryhmien kesken. Pelejä yhteensä vähintään kuusi ja enintään 8 per peliryhmä.

TURNAUSMAKSUT

Turnausmaksu on 450 €/peliryhmä. Ilmoittautumismaksusta lähetetään 100€ suuruinen lasku joukkueelle lokakuun loppuun mennessä. Loppusumma (350€) laskutetaan 1.12.2023 mennessä. Ilmoittautumismaksua (100€) ei palauteta, vaikka joukkue peruisi osallistumisensa.

RUOKAILU

Ruokailu järjestetään 1 hallin kahviossa. Tarjolla on sekä lounas että päivällinen hintaan 10,50 euroa per annos. Tarjolla on maistuvaa kotiruokaa, reilu salaattibuffet, leipä, levite ja juomat. Lounaalla tarjoillaan makaronilaatikkoa ja päivällisellä lihapullia, perunamuusia ja pastaa. Pyynnöstä saatavilla myös kasvisruoka molempiin ruokailuihin. 

TURNAUSTOIMISTO

Turnaustoimisto sijaitsee hallin 1 pukukoppikäytävällä. Paikalle saapuvia peliryhmiä pyydetään ilmoittautumaan turnaustoimistoon ja vahvistamaan osallistuminen sekä mahdolliset viime hetken pelaajamuutokset. Turnauksessa on käytössä GRO online tulospalvelu, joten maalien merkintää varten on tärkeää, että peliryhmien kokoonpanot on päivitetty ja muutokset ilmoitetaan järjestäjälle. 

Tervetuloa tekemään yhdessä ikimuistoinen, reilu ja hyvänmielen pelitapahtuma. 

 

INFO JA LISÄTIEDOT

Marika Karjalainen, EVU U10 Jojo

marika.karjalainen@gmail.com tai 040 5723268

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com