Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U11 loppiasturnaus Kiekko-Espoo Blues - EI YLEISÖÄ

6.1.2022 Espoo, Alpha kaukalo, Covert kaukalo | Suomi

Koronaohjeistus

 

Ei yleisöä

 

Ottelut pelataan tyhjille katsomoille. Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti alueen uusista koronarajoituksista 23.12. Kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty Uudellamaalla 28.12. 2021–17.1. 2022.

 

Joukkueiden kokoonpanot

 

Pelaajien lisäksi joukkueeseen kuuluvat toiminnan kannalta oleelliset valmentajat ja huoltajat. Näiden tulee olla merkittynä joukkueen kokoonpanoon Gameresultsonlinessä. Erillisiä kuvaajia tai tarkkailijoita ei sallita. 

 

Kahviotilat 

 

Turnausjärjestäjä vastaa hallitilojen koronarajoitusten toteutumisesta poislukien kahvioyrityksen toimialue. 

 

Kahvion tiloja koskevat kahvila- ja ravintolatoimintaa koskevat rajoitukset.

 

 

Joukkueiden liikkuminen jäähallissa

 

Pelaajat saavat liikkua pukukopin ulkopuolella aikuisen valvomana yhdessä tai useammassa ryhmässä. Aikuinen katsoo, että turvavälejä noudatetaan muihin joukkueisiin.

 

Jumppasali

 

Jumppasalitilaa saa käyttää yksi joukkue kerrallaan alkulämmittelyyn. Joukkueilta pyydetään joustoa, että käyttöajat pysyvät kohtuullisina.

 

Otteluiden katsominen seisomakatsomossa

 

Pelaajat saavat oman joukkueen aikuisen valvomana katsoa toisten otteluita seisomakatsomossa. Pelaajien mukana oleva aikuinen varmistaa, että selkeä etäisyys muihin mahdollisiin joukkueisiin säilyy.

 

Henkilömäärät vaihtoaitioissa

 

Maksimilukumäärä toimihenkilöitä vaihtoaitioissa ottelujen aikana on 5 henkilöä per joukkue. Muut toimihenkilöt eivät saa oleskella vaihtoaition läheisyydessä, katsomossa tai muualla jäähallin kylmätilan puolella.

 

Kasvomaskit ja hygienia

 

Kaikkien turnaukseen osallistuvien yli 12-vuotiaiden pitää käyttää kasvomaskeja jäähallin sisätiloissa (poislukien pelaajat ja erotuomarit otteluissa sekä kokoonpanossa valmentajaksi merkitty omassa vaihtoaition alueella ottelun aikana).

 

Turnausruokailutilassa Leppävaaran stadionin sisätiloissa yli 12-vuotiaiden pitää käyttää kasvomaskeja (poislukien ruokailun aikana omassa pöydässä paikallaan ollessa)

 

Käytetyt/kostuneet kasvomaskit omaan taskuun, omaan pussin tai roska-astioihin.

 

Turnauksessa paikalla olevien henkilöiden on huolehdittava hygieniasta huolellisesti. Pukukopeissa on käsienpesumahdollisuus saippualla ja käsidesi. Turnausruokailuun siirryttäessä käsien pesu läheisessä WC-tilassa ennen ruokailutilaan siirtymistä. Tilassa on lisäksi käytettävissä myös käsidesiä.  

 

Vain terveenä turnaukseen

 

Turnaukseen saa tulla vain, kun tuntee itsensä terveeksi. Mikäli henkilö tuntee itsensä sairaaksi kesken turnauksen, suosittelemme väkevästi pikaista poistumista tapahtumapaikalta.

 

Ohjeistamme erittäin vahvasti, että joukkueiden jäsenet välttävät lähikontakteja muihin ryhmiin vapaa-ajallaan ja verryttelyissä niin hyvin kuin pystyvät, jotta todennäköisyys mahdollisille koronatartunnoille- ja altistumisille pysyy niin pienenä kuin mahdollista. 

 

Muiden joukkueiden pukukoppeihin meneminen on kielletty. 

 

Mahdollinen sairastuminen ja altistumiset turnauksen aikana

 

Korona-asioissa toimitaan terveysviranomaisten linjausten mukaisesti.

 

Oireileva henkilö hakeutuu linjausten mukaisesti karanteeniin ja koronatestiin.

 

Sairastunut henkilö hakeutuu linjausten mukaisesti karanteeniin

 

Mahdollisessa altistumistilanteessa kukin joukkue vastaa altistumistietojen toimittamisesta oman alueensa terveysviranomaisille, sekä tekee oman joukkueen henkilöistä (pelaajat ja toimihenkilöt) altistumisarvion. Mikäli joukkue toteaa jäsenensä altistuneeksi, asettaa joukkue henkilön karanteeniin ja informoi päätöksestä turnauksen johtoa. 

 

Lisätiedot: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19/toimenpideohje-epailtaessa-koronaviruksen-covid-19-aiheuttamaa-infektiota

 

Ohjeistus päivitetty 30.12. Tiedotamme mahdollisista muutoksista.

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com