Restakoti Oy Hockey Challenge pelataan pe 13.7. Hernesaaressa ja tapahtumapaikkana toimii Hernesaaren kuplahallin viereinen parkkialue. 

Ajo parkkialueelle osoitteesta Hernesaarenranta 12, 00150 Helsinki (Kuplahallin takaa kierretään oikealle parkkialueelle.) 

Hockey Challenge pelataan klo 11.00 - 17.00! 

Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon ja joukkuepaikat on arvottu. Molempien lohkojen 2 parasta selvittävät tiensä välieriin ja pääsevät taistelemaan turnauksen finaalipaikasta sekä tietysti turnauksen suurimmasta pokaalista! 

Molempien lohkojen kolmanneksi sijoittuneet joukkueet kohtaavat toisensa sijoitusottelussa. Voittaja pääsee haastamaan toisen otteluparin voittajan ja etenee taistelemaan turnauksen pronssimitalista! 

Turnaus huipentuu hyväntekeväisyys -otteluun, missä turnauksen voittaja kohtaa Pietarinkadun Oilersin! 

Turnauksessa pelaajille on virvoketarjoilu koko päivän ja lounas tarjoillaan klo 12.00 -14.00. Lounas menun löydätte esiteltynä alla.

HOCKEY CHALLENGE LOUNAS

Vihersalaatti, kurkkua ja tomaattia, sekä sinappivinaigrette (M,G)

Talon leipä ja levite (L)

***

Peruna-sipulipaistos (L,G)

Raakamakkaroita (M,G)

Ketsuppi, sinappi ja kurkkusalaattia (M,G)

Hockey Challenge turnauksen jälkeen lähdetään nauttimaan Löylyn saunoista ja tämän jälkeen iltaa jatketaan Ravintola Teatterissa! 

 

KATULÄTKÄN SÄÄNNÖT LYHYESTI

Varusteet: Pelaajien varustuksessa pakollisia ovat hanskat. Suosittelemme lisäksi alasuojan sekä polvisuojien käyttöä. Myös muut suojat sekä kypärät ovat sallittuja.

Peliaika: Ottelu kestää 2 kertaa 10 minuuttia. Toisin kuin jääkiekossa, tossulätkässä peliaika ei pysähdy pelikatkojen ajaksi.

Ratkaisu: Turnauksien jatko-otteluissa pelin ollessa tasan lauotaan kolmen pelaajan rangaistuslaukaisukilpailu.

Joukkueet: Kentällä on jääkiekon tapaan maalivahti ja viisi kenttäpelaajaa. Joukkueen pelaajamäärää ei rajoiteta. Maalivahti voidaan korvata ylimääräisellä kenttäpelaajalla.

Vaihdot: Joukkueet pyrkivät vaihtamaan pelaajia pelikatkojen aikana, mutta vaihto onnistuu myös "lennossa" pelin ollessa käynnissä.

Maalivahti: Luistimia lukuun ottamatta maalivahdeilla on oltava täysi jääkiekkomaalivahdin varustus.

Tuomarit: Ottelun tuomitsee 1 erotuomari. 

Vapaalyönti: Rikkeen jälkeen jatketaan vapaalyönnillä. Vastakkaisen joukkueen pelaajien on tällöin mentävä vähintään kolmen metrin päähän pallosta.

Hyöty: Mikäli rikotulla joukkueella on rikkeen jälkeen edelleen pallo hallussa ja tästä katsotaan olevan enemmän hyötyä joukkueelle kuin vapaalyönnistä, voi erotuomari antaa pelin jatkua.

Pelikatkot: Pallon lentäessä pois kentältä peliä jatketaan lähimmältä aloituspisteeltä.

Jäähy: Jäähyjä ei tossulätkässä ole. Jäähyn arvoiset rikkeet kuitataan rangaistuslaukauksella.

Rankkari: Kun pelaajaa rikotaan hyvässä maalintekopaikassa, joukkue saa rangaistuslaukauksen. Se tapahtuu keskipisteestä lähtevänä kuljetuksena. Pallon on liikuttava koko ajan eteenpäin tai rangaistuslaukaus hylätään ja tuomari katkaisee suorituksen.