Vesileppis F07-Turnaus LEPPÄVIRTA VESILEPPIS F07-TURNAUS LEPPÄVIRTA
29.8. - 30.8.2015 Leppävirta | Suomi

Turnaus Info

KÄVELYREITIT PUKUKOPPEIHIN

 

  • 3 JA 4 PUKUKOPPEIHIN SIIRTYMISET KATSOMOTASOLTA HOTELLIN/KIOSKIN PUOLEN PORTAIDEN KAUTTA ALAS JÄÄNTASOLLE TAI ULKOA TULTAESSA JÄÄHALLIN JA HOTELLIN VÄLISSÄ OLEVASTA HUOLTO-PELAAJASISÄÄNKÄYNNISTÄ.
  •  2 JA 1 PUKUKOPPEIHIN SIIRTYMISET KATSOMOTASOLTA TULOSTAULUN PÄÄDYSSÄ/KATSOMON PÄÄDYSSÄ OLEVIEN PORTAIDEN KAUTTA ALAS JÄÄNTASOLLE TAI ULKOA TULTAESSA JÄÄHALLIN TULOSTAULUN PÄÄDYSSÄ OLEVASTA HUOLTO-OVESTA.
  • 6 JA 5 PUKUKOPPEIHIN SIIRTYMISET KATSOMOTASOLTA TULOSTAULUN PÄÄDYSSÄ/KATSOMON PÄÄDYSSÄ OLEVIEN PORTAIDEN KAUTTA ALAS JÄÄNTASOLLE JONKA JÄLKEEN JÄÄHALLIN TULOSTAULUN PÄÄDYSSÄ OLEVASTA HUOLTO-OVESTA ULOS OIKEALLE. PUKUKOPPEIHIN 6 JA 5 PÄÄSEE AINOASTAAN KAUKALON SISÄPUOLELTA/JÄÄLTÄ TAI ULKOKAUTTA.
  • VÄLTETÄÄN TURHAA KULKEMISTA PELAAJA- JA TOIMITSIJA-AITIOIDEN JA PUKUKOPPIEN VÄLISSÄ OLEVALLA KULKUVÄYLÄLLÄ. KULKUVÄYLÄ ON ERITTÄIN KAPEA JA AIVAN KIINNI VAIHTO- JA TOIMITSIJA-AITIOISSA. JUURI SEN VUOKSI ON TÄRKEÄÄ ETTÄ JOKAINEN JOUKKUE NOUDATTAA KULKUOHJEISTUKSIA. NÄIN MAHDOLLISTAMME KAIKILLE SUJUVAMMAT SIIRTYMISET KOPPEIHIN SEKÄ JOUKKUEILLE JA TOIMITSIJOILLE TÄYDEN KESKITTYMISEN PELIEN AIKANA.
  •  JÄÄNTASOLLA JA PUKUKOPPIVÄYLIEN TASOLLA LIIKKUMINEN ON SALLITTU AINOASTAAN JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖILLE, PELAAJILLE, TOIMITSIJOILLE JA EROTUOMAREILLE. VANHEMPIEN JA KANNUSTUSJOUKKOJEN SIIRTYMISET KATSOMOON JA ULOS SUORITETAAN HOTELLISTA TULEVAN KÄVELYPUTKEN KAUTTA.

Tervetuloa Leppävirralle!

 

Leppävirran Sport & Spa Hotel Vesileppis 2015-2016 turnaukset löytyy osoitteesta:www.leki75-02.fi ja www.gameresultsonline.com