Kisurit Cup 2018 - Kansainvälinen kutsuturnaus KISURIT CUP 2018 - KANSAINVäLINEN KUTSUTURNAUS
24.8. - 26.8.2018 Varissuon jäähalli, Kupittaan jäähalli, Kaarinan D-Gate-Areena | Suomi Ilmoittaudu

Tervetuloa Kisurit Cup turnaukseen!

Jo perinteinen Kisurit Cup järjestetään Turussa kauden 2018-19 avausturnauksena 24.-26.8.2018. 

Tämän vuoden turnaus pelataan kahden ikäluokan, neljän sarjan turnauksena. Sarjatasot ovat 07AAA, 07AA sekä 08AAA ja 08AA. Jokaiseen sarjaan otetaan 8-12 joukkuetta. Jokaiselle joukkueelle tulee vähintään 7 peliä.

Jokaisen sarjan pelit pelataan lauantaina 25.8. (alku- ja jatkosarja) ja sunnuntaina 26.8. (jatkosarja ja kaikkien sarjojen sijoitusottelut). Perjantaina pelataan ainoastaan ns. paikalliskamppailuja, mikäli tarve vaatii.

Turnausmaksu on 400 euroa / peliryhmä. Järjestäjän puolesta tullaan tarjoamaan majoitus- ja ruokailupaketteja sopimushinnoin. Näistä tarkempaa tietoa tulee hyvissä ajoin ennen turnausta, viimeistään huhtikuun aikana.

GameResultOnline sivusto toimii järjestävän seuran ja joukkueiden päätiedotusvälineenä. Ilmoittautumiset kirjautuvat järjestelmään ja ilmoittautumisen jälkeen lähetämme laskun sähköpostilla. Ennakkomaksu (200€) tulee maksettavaksi kuukauden sisällä ilmoittautumisesta ja loppuosa tulee olla maksettuna 31.5.2018 mennessä, tai koko maksun voi suorittaa yhdessä erässä ennakkomaksun yhteydessä. 

Tämän vuoden turnaukseen osallistumisensa ovat jo vahvistaneet useampaan sarjaan mm. Jyp, KalPa, SaiPa, Helsingin Kiekko-Tiikerit, Ilves, KPK, Tappara, TuTo, IFK Tumba Hockey (Swe). Muutama muukin kansainvälinen osallistuja julkaistaan lähiaikoina, kunhan lupa-asiat heidän tahoiltaan saadaan kuntoon (lisää joukkueita Ruotsista, Englannista ja mahdollisesti Venäjältä). 

Mikäli olette kiinnostuneita osallistumaan turnaukseen, ettekä ole saaneet meiltä vielä kutsua, pyydämme teitä ystävällisesti olemaan ensin yhteydessä junioripäällikkö Toni Arppeen (toni.arppe@netti.fi).

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet tuttavuudet!