IV. Tuulilasi1.com TURNAUS -08 IV. TUULILASI1.COM TURNAUS -08
21.4. - 22.4.2018 Linnanmaa 2, Linnanmaa 1, Jäälihalli | Suomi

Turnausinfo

 

1: Säännöt ja kokoonpanot

Muistattehan lukea turnausäännöt eritoten peliajan, peluutuksen ja joukkueen pelaajien kokoonpanojen osalta.

Ottelurangaistus johtaa pelaajan sulkemiseen pois turnauksesta. Nämä asiat on hyvä kertoa myös pelaajille.

Muutokset joukkueen kokoonpanoon ja pelaaviin maalivahteihin tehdään turnaustoimistoon 30 minuuttia ennen pelin alkamista.

 

2: Aikataulut ja toiminta peleissä

Siirtykää kentän laidalle 5 minuuttia ennen oman pelin alkamista. Toimihenkilöt käyvät muistuttamassa tarvittaessa.

Turnauksessa on käytössä sähköiset pöytäkirjat, joten ennen peliä toimihenkilöt käyvät pyytämässä kuittauksen pelaajalistaan. Listaan merkitään myös Y- pelaajien syntymävuodet. Näin kuuluttajalla on  tieto pelaavasta kokoonpanosta ja maalivahdeista.

Jokaisen pelin jälkeen palkitaan molemmista joukkueista 1 tsempparipelaaja. Ilmoittakaa palkittava pelaaja toimitsijoille ennen pelin loppumista. Sunnuntaina viimeisen pelin jälkeen jaetaan järjestäjän toimesta kaikille pelaajille diplomit.

 

3: Saapuminen hallille

Hallin ovet avataan Linnanmaalla viimeistään klo 07:00 lauantaina ja sunnuntaina. Jäälissä viimeistään 08:00 lauantaina ja sunnuntaina

Kun saavutte hallille, hakekaa pukukopin avaimet ja ruokailulipukkeet turnaustoimistosta. Samalla käydään läpi turnaukseen liittyvät käytännöt ja joukkueiden siirtyminen pelien välissä. Varmistamme, että jokainen osaa mennä oikeaan vaihtoaitioon ja paikat löytävät helposti.

 

4: Ruokailut

Ruokailu aikataulut ilmoitetaan tulospalvelussa omalla sivulla. Sunnuntaina ruokailut ovat välieräpelien jälkeen.

 

5: Teroitus

Molemmissa halleissa on luistinten teroituspaikka. Oma matkateroituskone on hyvä olla mukana, sillä hallissa ei ole yleistä teroituskonetta.

 

6: Ensiapu

Paikalla on turnausjärjestäjän puolesta vähintään yksi päivystävä EA-henkilö koko turnauksen ajan. Päivystäjän erottaa värillisestä liivistä.
Mikäli pelaajaa loukkaantuu vakavasti, pyytäkää EA-henkilö paikalle. Pienemmät kolhut on hyvä hoitaa joukkueen huoltajien toimesta.

 

7: Varusteet ja pukukopit

Teräsuojien käyttö on suositeltavaa, koska pelaajat voivat kulkevat jäälle samoja kulkuväyliä pitkin kuin katsojat ja toimihenkilöt. Lisäksi Jäälissä pelaavilla joukkueilla on osa pukukopeista hallin yläkerrassa.

Vierasjoukkue pukee liivin, jos paidat ovat samanväriset. Joukkueella tulee olla omat liivit mukana.

Jäälissä pelaavilla joukkueilla on kaikilla mahdollisuus säilyttää varusteet la-su välisen yön yli.

Linnanmaan hallissa on lauantai-iltana muita vakiovuoroja, joten kaikki joukkueet eivät valitettavasti voi jättää varusteita hallille säilytykseen. Ilmoittakaa mikäli haluatte jättää varusteet Linnamaalla la-su välille säilytyksen. Selvitämme tarvittaessa säilytysmahdollisuuden. Linnanmaan yleisiin tiloihin on vapaa pääsy kaikilla, tämä asia kannattaa huomioida