DEFA -TURNAUS DEFA -TURNAUS
3.1.2016 Hyvinkään jäähalli | Suomi

TERVETULOA DEFA -TURNAUKSEEN HYVINKÄÄLLE 3.1.2016   

Jää-Ahmat järjestää 05-ikäluokan DEFA-turnauksen Hyvinkään jäähallissa 3.1.2016

Syysturnaukseen osallistuu 10 joukkuetta, jotka pelaavat kahdessa eri sarjassa (A ja AA). 
Alkusarjassa kaikki joukkueet pelaavat kaikkia vastaan. Tämän jälkeen lohkojen kaksi parasta pelaavat oman sarjansa voitosta loppuottelut.

OSALLISTUVAT JOUKKUEET

AA-sarja A-sarja
Jää-Ahmat Jää-Ahmat
Viikingit Viikingit
Blues EPS Blues EPS
KooKoo Jää-Tiikerit
GrIFK Karhu-Kissat

SAAPUMINEN HYVINKÄÄLLE

Turnaus pelataan Hyvinkään jäähallilla, josta löytyy sekä kilpa- että harjoitushalli.
Paikoitusalueena suositaan katsojille tarkoitettua hiekkakenttää. 
Joukkueet ilmoittautuvat turnaustoimistoon saapuessaan hallille. 
Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueet saavat avaimen pukukoppiin, etukäteen maksetut aterialiput sekä turnausmateriaalin.

PUKUKOPIT

Jokainen seura saa käyttöönsä oman kopin turnauksen ajaksi. Koppiin mahtuu samanaikaisesti n. 30 pelaajaa. 
Jokaisessa kopissa on oma WC, mutta suihkuhuone on kahden kopin välissä, molempien koppien käytössä. 
Pukukoppi luovutetaan viimeistään 1 tunti sijoitusottelun jälkeen luovuttamalla avain turnaustoimistoon tai aulan vahtimestareille. 

LUISTINTEN TEROITUS

Hallissa on koppi joka on tarkoitettu luistinten teroitukseen. Teroituskoppia on mahdollisuus käyttää turnauksen aikana. 
Teroituskopin voi varata käyttöönsä turnaustoimistosta 30 minuutiksi kerrallaan, koppiin mahtuu kahden joukkueen teroituskone samanaikaisesti.

ENSIAPU

Turnauksen järjestäjä ei ole vakuuttanut pelaajia, eikä vastaa osallistuville pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista.

Joukkueiden tulee ensisijaisesti huolehtia pelaajistaan itse, kuten lääkkeet, kuumemittarit ja laastarit.

Turnauksen yhteydessä buffetissa on ensiapupiste. Turnauksen ensiapuvastaavana toimii sh/klö, ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja Eerika Tausa / 0407756937.  Pukukopeissa ja toimitsija-aitiossa on yhteystiedot ensiapuun sekä vaihtopenkkien päissä jääpussit. Hätätilanteissa soitetaan 112. Paikka Hyvinkään jääliikuntakeskus, Vaiveronkatu 70. Vahtimestarien toimistossa on defibrillaattori.

RUOKAILU JA KIOSKI

Turnaukseen ilmoittautuneiden joukkueiden ruokailu järjestetään Hyvinkään jäähallilla erillisen aikataulun mukaan. Jääliikuntakeskuksen aulatilassa on turnausjärjestäjän oma buffetti sekä pääoven läheisyydessä on makkaranmyyntipiste.

MUU TOIMINTA

Turnauksen yhteydessä järjestetään lämäritutkakisa sekä arpajaiset upeine palkintoineen. 

PALKINNOT

Turnauksen voittajat saavat voittopokaalin. Jokaisen joukkueen pelaaja palkitaan turnausmitalilla viimeisten pelien jälkeen. Jokaisesta joukkueesta palkitaan yksi pelaaja tsemppari -palkinnolla. Tsempparin valitsee oma joukkue joka ilmoitetaan turnaustoimistoon ennen viimeistä runkosarjan peliä.

TULOSPALVELU

Otteluiden tulokset ovat nähtävillä hallin eteisaulassa ja gameresultsonline.com -tulospalvelussa. http://www.gameresultsonline.com/hyvinkaan-jaa-Ahmat-ry/defa-turnaus

Tuloksia päivitetään otteluiden kuluessa hallin aulassa tulospalvelussa, jossa on näkyvillä reaaliajassa päivittyvä sarjataulukko sekä pistepörssit.

Tervetuloa pelaamaan & nauttimaan juniorikiekosta!

Anu Aunola
Joukkueenjohtaja / Jää-Ahmat E05  

Jorma Lipponen
Turnauspäällikkö