G12/13 Kevätturnaus 13.4.2019 G12/13 KEVäTTURNAUS 13.4.2019
13.4.2019 Nokia | Suomi Ilmoittaudu

TURNAUS ON TÄYNNÄ !

HC NOKIA G12/13 -joukkue järjestää kevätturnauksen Nokian jäähallissa la 13.4.2019 klo 9.00-17.00 välisenä aikana. Turnaukseen mahtuu mukaan kotijoukkueen lisäksi kahdeksan (8) G2-ryhmän joukkuetta. HC Nokia osallistuu turnaukseen kahdellla peliryhmällä. Varaa paikkasi nyt kevään odotettuun turnaukseen - vietetään yhdessä mukava ja ikimuistoinen päivä jääkiekon parissa!

Pelit pelataan 5+1 vs. 5+1. Otteluiden kesto on 24 minuuttia suoraa aikaa ja pelit pelataan puolikkaalla kentällä pieniin maaleihin. Turnausjoukkueet jaetaan kahteen viiden joukkueen lohkoon ja joukkueet pelaavat lohkossaan yksinkertaisen sarjan. Alkusarjan jälkeen pelataan jatkopelit ja sijoitusottelut. Jokainen joukkue saa vähintään 5 ottelua. Kaikille pelaajille jaetaan tietenkin turnausmitalit ja kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi joukkueet saavat palkita omasta ryhmästään turnauksen tsempparipelaajan.

Turnauksen hinta on 320 € per joukkue. Mikäli samasta seurasta tulee kaksi peliryhmää, hinta on 550€.

HUOM! Turnaus järjestetään yhteistyössä G11 Kevätturnauksen kanssa. Mikäli joukkueestanne osallistuu yksi peliryhmä G1 -turnaukseen ja toinen G2 -turnaukseen, alennus koskee myös tätä yhdistelmää!

Joukkueille järjestetään mahdollisuus ruokailla jäähallilla turnauksen yhteydessä. Ruokailun hinta on x euroa/hlö sis. välipalan. Ruokailu tilataan ja maksetaan etukäteen.

Päivän aikana hallilla palvelee myös ulkokioski, jossa tarjolla grillimakkaraa ja muurinpohjalettuja. Hallilla on lisäksi monenlaista oheistoimintaa mm. lämäritutka, kiekkolinko, arpajaiset, kiekonheittoa keskiympyrään. Kannattaa siis varata käteistä rahaa mukaan!

TERVETULOA NOKIALLE TULITASSUJEN VALTAKUNTAAN! 

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Tuomas Salmela
HC NOKIA G12/13 joukkueenjohtaja/turnausvastaava
email: tuomas.salmela81@gmail.com
puh. 0414356885

Ilmoittautumismaksu on 100 € /joukkue. Mikäli joukkue peruu osallistumisensa on järjestävä seura, HC Nokia, oikeutettu pitämään varausmaksun ja ottamaan uuden joukkueen tilalle. Turnausmaksun loppuosa tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua.